Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Joj mrsko mi sutra na pos'o
Ima cooooleeeee (jesi li gledala?)
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Vanilla wrote: 27 May 2019, 00:27
Joj mrsko mi sutra na pos'o
Ima cooooleeeee (jesi li gledala?)
Nisam, nemam blage ni na sta mislis ( ne funkcionise mi mozak trenutno )
Mala_Mu wrote: 27 May 2019, 00:40
Dugo to nesto traje pogledam sutra
Spavam
Ti k'o onaj iz Kuduza, ne mogu ja to zapamti', ja cu rec' da si umro
Hajde, laku noc