Ovo još niste znali o meni
Moderator: Krokodil Behko
- Podrinjac
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
- Status: Offline
Re: Ovo još niste znali o meni
Ja ne volim kada mi neko u goste sa djetetom dođe. Obore mi sve stvari po kući.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7784 times
- Been thanked: 18311 times
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Pa znas kako je kod nas se govorilo,ko ne voli moje djete,ne voli ni menePodrinjac wrote: 26 May 2019, 22:34 Ja ne volim kada mi neko u goste sa djetetom dođe. Obore mi sve stvari po kući.

Ja tako volim djecu

Stvarno mogla bi stalno da se posvetim samo njima,izuzetno uzivam bila moja ili tudza nebitno.
Last edited by Lanci on 27 May 2019, 09:36, edited 1 time in total.
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Citam sad tebe,tacno me podsjeti na moju sestru,totalno tako poput tebe ima misljenje sto se tice djece
Vise se posveti zivotinjama,i neznam sta vise nema od zivotinja,uziva u tome
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
Kod mene je došlo do zasićenja dječijom grajom, djecom uopšte.
Oduvijek sam imala odličnu komunikaciju s djecom,čuvala brata, rođake, komšijsku djecu,...baš prošle godine kaže mi brat,znaš ko te spomenuo na fb?Ja zijevam, ne znam,a inače nemam profil,nisam skoro ni s kim u kontaktu od stare raje, školske i one ulične bande s kojom sam odrasla.E kaže brat,Olivera te spominjala i kaže da su joj najljepše uspomene iz djetinjstva kad si je ti čuvala i igrala se s njom.Meni je to drago čuti,ali...
Toliko sam voljela djecu da bi mi mama stalno govorila, ono starinski,dabogda da ne željela svoju djecu, u smislu da pretjerujem pa zbog toga neću imati svoju.
I stvarno rodim svoje tek nakon pet godina braka.Tada isto, čim su djeca prohodala, ja izađem i svu djecu iz ulice zovnem u kuću.Opštiiii haos
pečem im kifle, slatkiše,lokume,...oni mi naprave elementarnu nepogodu i odoše vani.Ali nije mi bilo krivo.S godinama kako je vrijeme odmicalo, rodim troje, neka su žive i zdrave, ali sada sam kao i Maja.Niti više uzimam tuđe bebe, niti im tepam, niti trpim bilo kakvu dječiju graju...to je to.
Valjda sam se preforsirala i pregorila,To se meni desi tako
Oduvijek sam imala odličnu komunikaciju s djecom,čuvala brata, rođake, komšijsku djecu,...baš prošle godine kaže mi brat,znaš ko te spomenuo na fb?Ja zijevam, ne znam,a inače nemam profil,nisam skoro ni s kim u kontaktu od stare raje, školske i one ulične bande s kojom sam odrasla.E kaže brat,Olivera te spominjala i kaže da su joj najljepše uspomene iz djetinjstva kad si je ti čuvala i igrala se s njom.Meni je to drago čuti,ali...
Toliko sam voljela djecu da bi mi mama stalno govorila, ono starinski,dabogda da ne željela svoju djecu, u smislu da pretjerujem pa zbog toga neću imati svoju.
I stvarno rodim svoje tek nakon pet godina braka.Tada isto, čim su djeca prohodala, ja izađem i svu djecu iz ulice zovnem u kuću.Opštiiii haos

Valjda sam se preforsirala i pregorila,To se meni desi tako

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Ja volim sa djecom se ludirati... Ali sat, dva... Onda ajde ćaći i materi 
Sa mojim mogu još na kavu otići... Pivu

Sa mojim mogu još na kavu otići... Pivu

Habibti, ya nour el - ain... 

Tvoj je sad momak,neće ti prosuti čašu s vodom niti uključiti ringlu na šporetustorm wrote: 27 May 2019, 08:25 Ja volim sa djecom se ludirati... Ali sat, dva... Onda ajde ćaći i materi
Sa mojim mogu još na kavu otići... Pivu![]()

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Ma da, sad je komfor to...
Doza brige se ne mijenja, ali je drukčije jer pomalo ide svojim putem.
I treba tako biti.
Habibti, ya nour el - ain... 

- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Nice 
... meni žao što je malecka već lopužica velika. Nadam se da će brat ubrzo dobiti bebaća,
taman dok njegovim oćeifim nek' mi sin podari unuče ...
Prevolim djecu ...
to su najiskrenije ljubavi, osmijesi ... 

... meni žao što je malecka već lopužica velika. Nadam se da će brat ubrzo dobiti bebaća,
taman dok njegovim oćeifim nek' mi sin podari unuče ...

Prevolim djecu ...

- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
ja ne volim kad odem negdje ili mi neko dođe a dijete vodi glavnu riječ..ili se sve radi o djetetu.
sjećam se kad sam bila mala,,kad nam gosti dođu zna se, djeca u svoju sobu..
a danas, ili te prekidaju djeca ili se miješaju.,kupe u trepavice sto bi se reklo..
ne volim kad se neko hvali djecom, pogotovo ako su lijepa,,tek onda si gotov,,izgled izgled i samo izgled.
ili kad proživljavaju svoju mladost kroz djeciju.
a danas, ili te prekidaju djeca ili se miješaju.,kupe u trepavice sto bi se reklo..
ne volim kad se neko hvali djecom, pogotovo ako su lijepa,,tek onda si gotov,,izgled izgled i samo izgled.
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
- Chloe
- Žena za sva vremena
To je već (ne)odgoj i nezdrav odnos roditelja i djece.Divlja_u_srcu wrote: 27 May 2019, 08:59 ja ne volim kad odem negdje ili mi neko dođe a dijete vodi glavnu riječ..ili se sve radi o djetetu.
A vjeruj mi, najteži i najodgovorniji zadatak je odgojiti i odhraniti djecu.

- Divlja_u_srcu
- Forum [Bot]
- Mood:
vjerujem da jeste.Chloe wrote: 27 May 2019, 09:07To je već (ne)odgoj i nezdrav odnos roditelja i djece.Divlja_u_srcu wrote: 27 May 2019, 08:59 ja ne volim kad odem negdje ili mi neko dođe a dijete vodi glavnu riječ..ili se sve radi o djetetu.
A vjeruj mi, najteži i najodgovorniji zadatak je odgojiti i odhraniti djecu.
pogotovo u današnje vrijeme.
danas odgojiti dijete i uputiti na pravi put je za divljenje.
❤️ Majka❤️
- Socrates
- Forum [Bot]
Vala nema puno ni odraslih od kojih možeš čuti sta pametno. Tako da je bolje sa djecom, a nek' odrasli idu u Sobu Proleterijata Opsteg i Sveobuhvatnog. 
Nedavno, sin od prijateljice, Njegovo Velicanstvo the Dude; "Ne kakim više u gace".
Ja; Svaka čast
On; Sad sam veliki dječak
Uze onaj iPad i ode gledati The Wiggles k'o veliki.
I mean, kako se bilo koji odrasli čovjek i žena mogu uopste porediti sa tim nivoom The Zen egzistencije.

Nedavno, sin od prijateljice, Njegovo Velicanstvo the Dude; "Ne kakim više u gace".
Ja; Svaka čast
On; Sad sam veliki dječak
Uze onaj iPad i ode gledati The Wiggles k'o veliki.
I mean, kako se bilo koji odrasli čovjek i žena mogu uopste porediti sa tim nivoom The Zen egzistencije.

. . . . . . . . .
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
meni ona mala od 7 godina prica kako je simpatija pravi ljubomornom u skolskom dvoristu
jbt ja se sad ne razumijem u te stvari, a ne sa 7 godina... sa 7 godina sam gledo pokemone i to mi je bio vrhunac
🐽
- Socrates
- Forum [Bot]
Rek'o sam mu Welcome to the Machine, samo radi dramatike.
Naučio mali insan kako da kaki.
On sluša The Wiggles, ja Pink Floyd. Pa tu uopste nema dileme ko sluša bolju muziku.
The Wiggles' greatest hits to follow.
Naučio mali insan kako da kaki.

On sluša The Wiggles, ja Pink Floyd. Pa tu uopste nema dileme ko sluša bolju muziku.
The Wiggles' greatest hits to follow.
. . . . . . . . .
- Chloe
- Žena za sva vremena
malecka ima sedam godina, to je prevazišla ....Hannibal wrote: 27 May 2019, 09:58 meni ona mala od 7 godina prica kako je simpatija pravi ljubomornom u skolskom dvoristujbt ja se sad ne razumijem u te stvari, a ne sa 7 godina... sa 7 godina sam gledo pokemone i to mi je bio vrhunac

Imala je mOmAka dva kad je bila u vrtiću.

Šalu kraju, ali i meni je to previše. takvih priča nema još kod malecke.
Fakat ni simpatije ne spominje ...

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Maksuz svratila
- Aktivni forumaš
...sve je to divno krasno, poigramo se, izgnjavimo, buci buci bu, ajde ti svojoj kući...još kad mi vele jao dvojke, pa trojke to je fino super, vape ko fol za istim... jest aha ko nes kafa su ...ali da neko drugi rodi...ne, hvala...jedno smiriš, drugo se aktivira, ono treće već prvom kopa oči i sve tako ripit...svaka čast na deveranju njihovim roditeljima...
...plus kad počnu objavljivati, kad progleda...pa prva riječ, prvi prdež, sraćka, mamino zlato, tatin ponos...bla bla tačno su mi kindere ogadili...može lajkić za swatkiša...ma more mrš...
...plus kad počnu objavljivati, kad progleda...pa prva riječ, prvi prdež, sraćka, mamino zlato, tatin ponos...bla bla tačno su mi kindere ogadili...može lajkić za swatkiša...ma more mrš...
...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...