da ostanem u temi... eto zato sam na forumu jer mi je lijepo s vama, dal na chatu ili se sreli u nekim temama u forumu...
Moderator: Krokodil Behko
Dreamy wrote:Lilly ludo jedna nije to sanjarko, nego ja sam od nje dobio te cokoladice, uhuh... a to sto vidis to je zimsko krzno, hahahaha... ajde najradije bi podjelio cokoladice sa vama svima![]()
da ostanem u temi... eto zato sam na forumu jer mi je lijepo s vama, dal na chatu ili se sreli u nekim temama u forumu...
hahaha Majo suti nemoj da ostali pocnu o obecanim cokoladamaMaja wrote:hahahahhaa sanjarko je legenda
čega se sjetila
dobrodosla Slovenska..uzivaj sa nama. PozdravSlovenska wrote:Dobar dan. Drago mi je da sam dosla na forum, za koji sam cula od vaseg starog clana. Nadam se da necu "smetati"
Obećala je Maja čokoladu kompenzirati janjetinom, sad naše je da se nadamo.Cici wrote:po pozivu adminaali jos cokolade nisam dobila
bila sam jako skepticna kad sam dosla, forume nisam poznavala sto ne znaci da net ne poznajem i virtualni svijet ..dosta sam razgledala citala i dodavala koji komentar uz to svaki dan je bilo zanimljivije raja na chatu su super takodje njihovi postovi su dobri nekima stvarno kapu skidam za postove koje postavljaju jako zanimljive teme mislim da ni dnevni avaz ne odstampa u novinama kao mi ovdje
uzivam biti na forumu i raja su super
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest