Sutra.
Propade mi spavanje
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

" zenico mrzim svaki kamen tvoj"mad_max_ba wrote: 29 May 2019, 14:48 "Dana 27.05.2019. godine, oko 15,00 sati, u ulici Mustafe Čauševića, od strane dvije nepoznate ženske osobe izvršen je fizički napad na lice Š.H., iz Zenice, kojem su u Službi hitne medicinske pomoći Zenica konstatovane lakše tjelesne povrede. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje na otkrivanju i procesuiranju izvršilaca ovog krivičnog djela."
Mala Mu i Hurija
Duminho nije napadnuti, on zaobilazi zenicu, znam to defacto. I kada mora u Zenicu ode do Viteza
![]()

mad_max_ba wrote: 29 May 2019, 14:48 "Dana 27.05.2019. godine, oko 15,00 sati, u ulici Mustafe Čauševića, od strane dvije nepoznate ženske osobe izvršen je fizički napad na lice Š.H., iz Zenice, kojem su u Službi hitne medicinske pomoći Zenica konstatovane lakše tjelesne povrede. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje na otkrivanju i procesuiranju izvršilaca ovog krivičnog djela."
Mala Mu i Hurija
Duminho nije napadnuti, on zaobilazi zenicu, znam to defacto. I kada mora u Zenicu ode do Viteza
![]()

bogme bla
Users browsing this forum: ironman and 2 guests