Znam ja na sta si mislila

Tike tike tacke, spremni smo za pljacke
Ona je daleko od medaVanilla wrote: 31 May 2019, 00:02 Nida, taj med pored tebe![]()
Lanci,![]()
![]()
Inace za filtere koji se spominju... Licno ne koristim, i ne volim kad se slikam s nekim pa taj neko isfilterise sliku i objavi, bas mi bude, nekako, ofirnoMaksimum je pretvoriti u crno bijelu i to je to. Ok kod zezanja, ono vjestica, maska, usi i sl.
![]()
Sustinanida wrote: 31 May 2019, 00:18Ona je daleko od medaVanilla wrote: 31 May 2019, 00:02 Nida, taj med pored tebe![]()
Lanci,![]()
![]()
Inace za filtere koji se spominju... Licno ne koristim, i ne volim kad se slikam s nekim pa taj neko isfilterise sliku i objavi, bas mi bude, nekako, ofirnoMaksimum je pretvoriti u crno bijelu i to je to. Ok kod zezanja, ono vjestica, maska, usi i sl.
![]()
samo ovako djeluje, Vrag je za nju mila majka.
![]()
A filteri, meni su zezancija, bas volim snap da cirkuzam.Super to sve ispegla... al naravno imam i bore, i strije, i hiljadu nekih hajmo reci “ nesavrsenosti”. Sve u svemu ljepota i ja se nismo ni u putu srele... al ono sto imam volim. Kako fizički tako i psihički.
![]()
E sad odoh, laku noc vam svima.![]()
A sto ona voli filtere tekNice try wrote: 31 May 2019, 07:49 Nida,nisi više zanimljivacurica je sad hit
![]()
Lancivesela,odmah i ljepša.
Cvrle,prirodno,lijepo,mir na tvom licu![]()
Ostali,ne znam tačno ko je bio, previše pišete,a ja nemam toliko vremena,sve odlično![]()
Moja najmlađa tek otkrila snap,taj klinac,što imaju oni rogovi,uši, itd.i stalno sad gnjavi,milion slika, hajde mama i tinida wrote: 31 May 2019, 07:54A sto ona voli filtere tekNice try wrote: 31 May 2019, 07:49 Nida,nisi više zanimljivacurica je sad hit
![]()
Lancivesela,odmah i ljepša.
Cvrle,prirodno,lijepo,mir na tvom licu![]()
Ostali,ne znam tačno ko je bio, previše pišete,a ja nemam toliko vremena,sve odlično![]()
![]()
Cvrle aiii![]()
![]()
![]()