Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40581 times
- Been thanked: 26910 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
[Website] mpouzouki visited your website Bosanski forum! 3m 19s ago
[Website] madrid123 visited your website Bosanski forum! 4m 4s ago
[Website] donald_duck visited your website Bosanski forum! 4m 8s ago
[Website] forman visited your website Bosanski forum! 4m 9s ago
[Website] dr_like visited your website Bosanski forum! 4m 11s ago
[Website] kovobalas visited your website Bosanski forum! 4m 12s ago
[Website] kouneli visited your website Bosanski forum! 4m 13s ago
[Website] peter27 visited your website Bosanski forum! 4m 13s ago
[Website] ferdinand0 visited your website Bosanski forum! 4m 13s ago
[Website] tronxhero visited your website Bosanski forum! 4m 15s ago
[Website] annoula visited your website Bosanski forum!
[Website] madrid123 visited your website Bosanski forum! 4m 4s ago
[Website] donald_duck visited your website Bosanski forum! 4m 8s ago
[Website] forman visited your website Bosanski forum! 4m 9s ago
[Website] dr_like visited your website Bosanski forum! 4m 11s ago
[Website] kovobalas visited your website Bosanski forum! 4m 12s ago
[Website] kouneli visited your website Bosanski forum! 4m 13s ago
[Website] peter27 visited your website Bosanski forum! 4m 13s ago
[Website] ferdinand0 visited your website Bosanski forum! 4m 13s ago
[Website] tronxhero visited your website Bosanski forum! 4m 15s ago
[Website] annoula visited your website Bosanski forum!
"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Voljena wrote:dosao je kraj i mojoj omiljenoj seriji "Desperate Housewifes", nema vise...

ja imam do onda kad Bree udari autom onog policajca.Je li to zadnja sezona?

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- nezaboravna
- Aktivni forumaš
Julia-Klara wrote:Nisam dobila posao...idemo dalje

Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
samo naprijed,ne smijes stati...Julia-Klara wrote:Nisam dobila posao...idemo dalje
-
- Sitna buranija
Za sve ljubitelje džigere bujrum u Mo evo upravo žeže pa nek' umrem, teci mi kroz vene, tugo moja... bit će da je neki glamurozni ivent ilitiga hepening 
sreća dobra stolarija pa se ništa ne čuje kad zatvorim prozor

sreća dobra stolarija pa se ništa ne čuje kad zatvorim prozor

Bože hvala ti što postoji web, da i nakaze bez života mogu imati mjesto gdje su bitni.
-
Danas je bila sahrana mog najdrazeg komsije. Umro je u 72. godini zivota, do tada se brinuo o zeni koja je invalid. Toliko je brinuo o njoj da je zaboravio sebe. Nije ni znao da u njemu rasto zlocudan rak, kad su ga otkrili rekli su da ima mozda jos dva dana da zivi. Usepo je treci dan da doceka.
I danas, kad su spustali sanduk, meni proleti kroz glavu kako me pozdravljao svaki dan.
Dok sam ja stajala ispred kuce, zaklonjena iza jednog zbuna, palila cigare, pila kafe, on je prolazio i viknuo: VIDIM TE!
Uvek sam se nasmijala njegovom VIDIM TE. Zimi je zbun bio bez lisca, i vidio me, leti je pun lisca i ipak me vidio.
I tako, dok su spustali sanduk ja pomislim na to, kako mi je trenutno tezak, mozda najtezi period mog zivota i da me niko nije vidio, sem njega.
Sad me vise i on ne vidi.
Zbogom prijatelju
I danas, kad su spustali sanduk, meni proleti kroz glavu kako me pozdravljao svaki dan.
Dok sam ja stajala ispred kuce, zaklonjena iza jednog zbuna, palila cigare, pila kafe, on je prolazio i viknuo: VIDIM TE!
Uvek sam se nasmijala njegovom VIDIM TE. Zimi je zbun bio bez lisca, i vidio me, leti je pun lisca i ipak me vidio.
I tako, dok su spustali sanduk ja pomislim na to, kako mi je trenutno tezak, mozda najtezi period mog zivota i da me niko nije vidio, sem njega.
Zbogom prijatelju
-
- Sitna buranija
VIDIM TEMORENA wrote:Danas je bila sahrana mog najdrazeg komsije. Umro je u 72. godini zivota, do tada se brinuo o zeni koja je invalid. Toliko je brinuo o njoj da je zaboravio sebe. Nije ni znao da u njemu rasto zlocudan rak, kad su ga otkrili rekli su da ima mozda jos dva dana da zivi. Usepo je treci dan da doceka.
Uvek sam se nasmijala njegovim VIDIM TE. Zimi je zbun bio bez lisca, i vidio me, leti je pun lisca i ipak me vidio.
Zbogom prijatelju

tužna priča Morena. I lijepa priča Morena.
tetovirane ruke, tetovirane ruke, tetovirane ruke moj budi mi silan i dobro mi stoj.
- nezaboravna
- Aktivni forumaš
O Morena ,zalosno zaista .I ja imam jednu predivnu kolegicu koja je tesko bolesna .Ona ne zna jos koliko ali citavo tijelo je u mestazama.Mnogo mi je tesko kad je slusam kako je kupila ovaj lijek onaj kako joj je lakse i da ce biti dobro.Lijepo se nadati jer nada umire zadnja.Ona je mlada osoba i ima jednog sina o kojem se brine.Zaista sudbine su ratlicite i mnogo mi je zao kad voljena bica odlaze eto ispred nasMORENA wrote:Danas je bila sahrana mog najdrazeg komsije. Umro je u 72. godini zivota, do tada se brinuo o zeni koja je invalid. Toliko je brinuo o njoj da je zaboravio sebe. Nije ni znao da u njemu rasto zlocudan rak, kad su ga otkrili rekli su da ima mozda jos dva dana da zivi. Usepo je treci dan da doceka.
Zbogom prijatelju

Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Tigris wrote:hebala bih klempu ! eto dokle je doslo![]()

@morena

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Žao mi je Morena... moje saučešće...MORENA wrote:Danas je bila sahrana mog najdrazeg komsije. Umro je u 72. godini zivota, do tada se brinuo o zeni koja je invalid. Toliko je brinuo o njoj da je zaboravio sebe. Nije ni znao da u njemu rasto zlocudan rak, kad su ga otkrili rekli su da ima mozda jos dva dana da zivi. Usepo je treci dan da doceka.
Zbogom prijatelju

Svi putujemo, a lijepo je, jako lijepo kada neko ode da oni koji ostaju imaju lijepo sjećanje. To "Vidim te" je tako jaka rečenica koju češ pamtiti do kraja života. Vjerujem da je bio dobar čovjek.

Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
-
Da Silence, to njegovo VIDIM TE je znacilo toliko mnogo,,,ne samo da se, iako je bio sam u teskoj situaciji, brinuo se za zenu (3 x se nocu budio da bi je okretao da ne bi dobila ekcemm jer je nepokretna), uvek je znao da stane da me pita da li mi treba sta, sto recimo moj rodjeni otac ne radi 5 godina.
VIDIM TE je znacilo da je obracao paznju na mene
VIDIM TE je znacilo da je obracao paznju na mene
jeste, to je zadnja sezona...uhh raduj se, svega ce se izdesavati, i ljepsi zavrsetak nisu mogli napraviti.madam Bovary wrote:Voljena wrote:dosao je kraj i mojoj omiljenoj seriji "Desperate Housewifes", nema vise...![]()
![]()
![]()
ja imam do onda kad Bree udari autom onog policajca.Je li to zadnja sezona?Trebam kupiti drugu polovinu..

valja mi se sada navici bez njih..

-
- Sitna buranija
Što ne mogu ovih teta ovisnih o serijama...
Da mužu poklonite toliko pažnje, bilo bi manje curica po njegovom FB profilu....
Šta kažete? Nema on FB....aha, how yes no
Da mužu poklonite toliko pažnje, bilo bi manje curica po njegovom FB profilu....
Šta kažete? Nema on FB....aha, how yes no

Bože hvala ti što postoji web, da i nakaze bez života mogu imati mjesto gdje su bitni.
da svako gleda svoj posao, da ocisti prvo ispred svojih vrata pa onda nek se pravi pametan.
ali ne, lakse je druge zadirkivati da bi mu ego bio veci.
ali ne, lakse je druge zadirkivati da bi mu ego bio veci.

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14356 times
- Been thanked: 9947 times
-
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
@ Morena mila, jako je tesko rastati se od drage i voljene osobe. Smrt je dio nasih zivota, a lijepe uspomene na nekoga nam olaksaju bol. Ovu tugu ces lakse podnijeti kada se uvijek sjetis onog: VIDIM TE. To nemoze niko ukrasti, te lijepe uspomene.
Prije dva mijeseca je nas prijatelj sa 47 god poginuo u saobracajnoj, dan ranije sam ga vidjela pa mi je ponudio masku za varenje jer su mu se moje suncane ucinile premalenim, vec sutradan ga vise nije bilo. Ostala mi je ta slika kada sam ga poslenji puta vidjela. Nekako mi draga slika, jer ga vise nikada nismo vidjeli. I da ga nisu spalili i u urni sahranili ja ga ne bih htjela vidjeti jer je bio pretesko ranjen. Tuga boli, boli za dragim osobama, ja licno mislim da je to ok. Da ne boli tako, bili bi bezdushni i puni zla i mrznje. Meni je svakoga zao, da li prijatelj ili neprijatelj. Ne prastam tako lahko niti zaboravljam, ali ne mrzim.
Prije dva mijeseca je nas prijatelj sa 47 god poginuo u saobracajnoj, dan ranije sam ga vidjela pa mi je ponudio masku za varenje jer su mu se moje suncane ucinile premalenim, vec sutradan ga vise nije bilo. Ostala mi je ta slika kada sam ga poslenji puta vidjela. Nekako mi draga slika, jer ga vise nikada nismo vidjeli. I da ga nisu spalili i u urni sahranili ja ga ne bih htjela vidjeti jer je bio pretesko ranjen. Tuga boli, boli za dragim osobama, ja licno mislim da je to ok. Da ne boli tako, bili bi bezdushni i puni zla i mrznje. Meni je svakoga zao, da li prijatelj ili neprijatelj. Ne prastam tako lahko niti zaboravljam, ali ne mrzim.
siromah nema sta a bogatas nema kad
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14356 times
- Been thanked: 9947 times