Nervira me...
Moderator: VIP
- Maksuz svratila
- Aktivni forumaš
- Status: Offline
Re: Nervira me...

...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
Kad mi samo dodje poruka, "budi spremna tad i tad, dotjeraj se obavezno, idemo na iftar tu i tu" .... 
A ja nisam planirala nigdje niti sam se organizovala niti sam raspoložena...

A ja nisam planirala nigdje niti sam se organizovala niti sam raspoložena...

- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Chloe wrote: 01 Jun 2019, 16:42 Kad mi samo dodje poruka, "budi spremna tad i tad, dotjeraj se obavezno, idemo na iftar tu i tu" ....
A ja nisam planirala nigdje niti sam se organizovala niti sam raspoložena...![]()

https://www.google.com/amp/s/miss7zdrav ... ci-ne-4298
Ovo je i meni korisno procitati.

- Chloe
- Žena za sva vremena
Ejh...Mala_Mu wrote: 01 Jun 2019, 16:46Chloe wrote: 01 Jun 2019, 16:42 Kad mi samo dodje poruka, "budi spremna tad i tad, dotjeraj se obavezno, idemo na iftar tu i tu" ....
A ja nisam planirala nigdje niti sam se organizovala niti sam raspoložena...![]()
https://www.google.com/amp/s/miss7zdrav ... ci-ne-4298
Ovo je i meni korisno procitati.![]()

- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5045 times
- Been thanked: 6551 times
Obicno tako i bude najbolje (kad ti se ne ide)Chloe wrote: 01 Jun 2019, 16:42 Kad mi samo dodje poruka, "budi spremna tad i tad, dotjeraj se obavezno, idemo na iftar tu i tu" ....

U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Chloe
- Žena za sva vremena
Pa mogu ti reći da si u pravu.

Dobro jeeee....

- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2704 times
- Been thanked: 8386 times
Biciklisti na otvorenoj cesti. Svakom se familije sjetim kad moram naglo kocit i smanjit sa 100 na 30 jer je njemu kurcu cejf voziti po glavnoj a ljudi napravili pored odmah za bicikle. Jok.. On Lola glavnom, glumi nekog idiota. Tolko me nerviraju da ne znam bil mi uopšte bilo žao ako ih neko opali
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Duminjo
- Urednik foruma
Migrant je. Znas da je odrasto u nekoj drugoj sredini i da, hajmo reci, nije emancipovan. Pa možda eto ko ima neko opravdanje.
Al sta za ovoga konja koji vozi biciklo magistralom gdje je ogranicenje 100 a svi voze oko 110 ili 120. Stignes mu iza ledja u krivini nekoj, daj Bože da prikocis. Prestizes, nedo bog Nesto sa druge strane da izleti. Ne kontam ih nikako. Hajd što rizikuje svoj život zbog jebenog bicikla, al što tako zajebava sve ostale vozace i pravi bas Problem a ima biciklisticku stazu odmah pored te magistrale. Bezobrazluk koji se ne može opisat.
Oj Laku noc
valja u sest ustat
Al sta za ovoga konja koji vozi biciklo magistralom gdje je ogranicenje 100 a svi voze oko 110 ili 120. Stignes mu iza ledja u krivini nekoj, daj Bože da prikocis. Prestizes, nedo bog Nesto sa druge strane da izleti. Ne kontam ih nikako. Hajd što rizikuje svoj život zbog jebenog bicikla, al što tako zajebava sve ostale vozace i pravi bas Problem a ima biciklisticku stazu odmah pored te magistrale. Bezobrazluk koji se ne može opisat.
Oj Laku noc
- shark-attack
- Inventar foruma
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
Slazem se,josh te zacudzeno pogleda, na semaforu prigovara kako mu moram dati najmanje 1m rastojanja. Reko, kad registrujesh biciklo(josh nema te opcije) i taj novac se bude koristio za odrzavanje izgradnju/ ceste,prigovaraj, do tada...drz' se kraja i gledaj gdje/kako vozish.Onda shutnja...neshto ljuto mahanje rukamaDuminjo wrote: 02 Jun 2019, 03:06 Biciklisti na otvorenoj cesti. Svakom se familije sjetim kad moram naglo kocit i smanjit sa 100 na 30 jer je njemu kurcu cejf voziti po glavnoj a ljudi napravili pored odmah za bicikle. Jok.. On Lola glavnom, glumi nekog idiota. Tolko me nerviraju da ne znam bil mi uopšte bilo žao ako ih neko opali
I oni su sigurno vozaci, ne znam kako ne razumiju..
Vozim i ja biciklo, il' kucno, il' odem na mjesta predvidjena za to.
Sve pod parolom: "zdrav zivot,ekologija..."
p.s. ne nerviraju oni mene..taj" luksuz "sam njima ostavio...

KIAORA
- Black woman
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 57 times
Ja ti kazem hajde Dumi u Fojnicu bice ti lakseDuminjo wrote: 02 Jun 2019, 03:06 Biciklisti na otvorenoj cesti. Svakom se familije sjetim kad moram naglo kocit i smanjit sa 100 na 30 jer je njemu kurcu cejf voziti po glavnoj a ljudi napravili pored odmah za bicikle. Jok.. On Lola glavnom, glumi nekog idiota. Tolko me nerviraju da ne znam bil mi uopšte bilo žao ako ih neko opali

- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8860 times
- Been thanked: 5616 times
U saobracaju pored pjesaka i zapreznih vozila su najrizicniji biciklisti.Duminjo wrote: 02 Jun 2019, 03:16 Migrant je. Znas da je odrasto u nekoj drugoj sredini i da, hajmo reci, nije emancipovan. Pa možda eto ko ima neko opravdanje.
Oj Laku nocvalja u sest ustat
The Dark Side Of The Forum...
- Duminjo
- Urednik foruma
Za mjesecgrozdjar wrote: 02 Jun 2019, 12:06Ja ti kazem hajde Dumi u Fojnicu bice ti lakseDuminjo wrote: 02 Jun 2019, 03:06 Biciklisti na otvorenoj cesti. Svakom se familije sjetim kad moram naglo kocit i smanjit sa 100 na 30 jer je njemu kurcu cejf voziti po glavnoj a ljudi napravili pored odmah za bicikle. Jok.. On Lola glavnom, glumi nekog idiota. Tolko me nerviraju da ne znam bil mi uopšte bilo žao ako ih neko opali![]()
Kamikaze svegami.. Priča mi jedna zena da to mnogi rade jer kupuju mnogo skupa bicikla pa im žao na one stazice pored a nekima Jos žao da ih niko ne vidi sa mocnim biciklima.. Mozak ko list kupusa.Mister No wrote: 02 Jun 2019, 12:12U saobracaju pored pjesaka i zapreznih vozila su najrizicniji biciklisti.Duminjo wrote: 02 Jun 2019, 03:16 Migrant je. Znas da je odrasto u nekoj drugoj sredini i da, hajmo reci, nije emancipovan. Pa možda eto ko ima neko opravdanje.
Oj Laku nocvalja u sest ustat
Uh šta ih ovdje ima... Slovenci su munjeni na bicikle 
Ali zasad me više ovi na četiri točka nerviraju

Ali zasad me više ovi na četiri točka nerviraju

Habibti, ya nour el - ain... 

- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
nerviraju me konstantno nadrkani ljudi , kad je ta osobina dio karaktera, a ne samo los dan
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8860 times
- Been thanked: 5616 times
Mogu da razumijem kad u Holandiji svi voze bicikla jer je sve i uredjeno da ih vozis.storm wrote: 02 Jun 2019, 12:42 Uh šta ih ovdje ima... Slovenci su munjeni na bicikle
Ali zasad me više ovi na četiri točka nerviraju![]()
Ovdje ih ne kontam.

Pa stave glavu u torbu kad izadju na put Tuzla - Doboj.
Zapravo gdje god krenu glava im je u torbi, bar ovdje.
U gradu ima par kilometara uredjene staze za njih i to je sve.
Ima istine i sto Duminjo kaze.
Ovaj moj jedan vozi biciklo od 5000 KM, i sigurno ga dusa boli kad ga na ivicnjak mora natjerat.
Zbog toga je do sad 3 - 4 puta zavrsavao na ortopediji.
Zadnji put slomio lopaticu.

Jebo te tocak u Bosni.
The Dark Side Of The Forum...
- Maksuz svratila
- Aktivni forumaš
...one farke, helanke...ne znam je li od cure uzeo ili svoje navuko, šta je ono brate mili...
...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...