Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Lanci wrote: 03 Jun 2019, 11:53
O tome,kako docekati i drugi Bajram bez majke-:(
Kako je to doista tesko.
evo dvanaesta godina kako mi je mama umrla i jednako nedostaje...
a baš..taj odnos sa majkom se ne može mjeriti ni sa jednim drugim koji se ostvari u životu...
Draga lejla jako si mlada ostala bez majke:( zalosno
Znam kako ti je,jer onaj ko nije dozivio to nezna sta je bol I tuga,nista drugo nam ne preostaje nego samo subur,
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
Duminjo wrote: 03 Jun 2019, 13:07
Ako ja ne uradim ono što trebam onda cu biti razocaran. Ako drugi ne urade ono što trebaju, jebe mi se. Tako isto sebi ne mogu oprostiti ono što nisam uradio a trebo sam. Drugima, pogotovo nebitnima, oprastam u Sekundi.
Et da vise ne kakim, a mogo bih, mislim da sam bio jasan
Vrlo vrlo jasno
Samo jos kad bi nam rekao o kome se to radi?
Da te toliko naljutio
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
sad u cevabdzinici sjedose do mene mama i cerka joj, jbt cerka joj govori da je glupa mahnit da suti a mama joj nista, meni doslo da joj zavezem samar haha
Duminjo wrote: 03 Jun 2019, 13:07
Ako ja ne uradim ono što trebam onda cu biti razocaran. Ako drugi ne urade ono što trebaju, jebe mi se. Tako isto sebi ne mogu oprostiti ono što nisam uradio a trebo sam. Drugima, pogotovo nebitnima, oprastam u Sekundi.
Et da vise ne kakim, a mogo bih, mislim da sam bio jasan
Vrlo vrlo jasno
Samo jos kad bi nam rekao o kome se to radi?
Da te toliko naljutio
Ovo je bilo za kontricu i strah od razocarenja zbog necega što će neko drugi uraditi ili nece.
A trenutno razmišljam o jednoj vjestici koja je muza bacila na posteljinu za tri mjeseca i gura ga skoro svjesno u smrt samo da bi ona imala svoj mir, da joj on nije obaveza. Strasno kakvih ljudi ima.