Procitaj na engleskom nedje paš vidjet. Ovo sto nasi nadriprevedu je

Procitaj na engleskom nedje paš vidjet. Ovo sto nasi nadriprevedu je
Firma zeljezara bona, zenske rade u kancelarijama a sefovi bi im mjerili suknjeMala_Mu wrote: 06 Jun 2019, 18:25 Ma meni licno je debilno da ovakva stavka stoji u ugovoru.. Koja ozbiljna firma ce uvesti takvo nesto. Niti bi u ozbiljnoj drzavi takvo nesto i proslo bez mali milion tuzbi i automatskog ponistenja ..
Ne cudi me da je ovo bas u Rusiji, poznato je kakva su prava zena tamo i kako se odnose prema njima.. Jesu se jadne trudile zato nahvatati kakvog stranca tokom svjetskog prvenstva, ne znam koliko im je uspjelo.
Cuj da im uljepsa danŽelimo uljepšati radne dane svojim zaposlenicima. Naš tim sastoji se od sedamdeset posto muškaraca. Ovakve stvari pomažu nam da se opustimo.sluze muskarcima da ih gledaju i
i to sve za pare.
da bi se oni opustili.. perverznjaci.. hej, jake svrhe..
![]()
Opet vecina muskaraca ce gutati onaj spaljeni metal a šefovi će ko sultani u haremu bitiElTriconi wrote: 06 Jun 2019, 20:08Firma zeljezara bona, zenske rade u kancelarijama a sefovi bi im mjerili suknjeMala_Mu wrote: 06 Jun 2019, 18:25 Ma meni licno je debilno da ovakva stavka stoji u ugovoru.. Koja ozbiljna firma ce uvesti takvo nesto. Niti bi u ozbiljnoj drzavi takvo nesto i proslo bez mali milion tuzbi i automatskog ponistenja ..
Ne cudi me da je ovo bas u Rusiji, poznato je kakva su prava zena tamo i kako se odnose prema njima.. Jesu se jadne trudile zato nahvatati kakvog stranca tokom svjetskog prvenstva, ne znam koliko im je uspjelo.
Cuj da im uljepsa dansluze muskarcima da ih gledaju i
i to sve za pare.
da bi se oni opustili.. perverznjaci.. hej, jake svrhe..
![]()
![]()
Procitaj na stranjskom portalu sta i kako paš vidjet![]()
Ne broji se mevludFemea wrote: 06 Jun 2019, 21:25 Ja od ove firme ne bih hajra imala, suknju obučem svake prestupne i uglavnom je do poda :toxic
Ma Zagi samo takve i nosim ako se uopšte odlučim za suknju
...a kad dopičnjaci sijevaju od tih istih djeva, sestara, majki... kad izlaze vanka...tad su svi zreli i smjeli...još kad im uleti bonus kara, bolje nego bilo koja para...dadojović wrote: 06 Jun 2019, 21:45 Mada ovakve vijesti često kao reakciju izazivaju zajedljive komentare ovo je jako seksistički. Ne znam, nisam neki veliki moralista ali neki ljudi kao da nemaju majke, sestre, supruge, cure, pa im ovako nešto pada na pamet. Ovo mi zvuči kao da je predložio neki klinac, a ne ozbiljna odrasla osoba.
A slušaj ako tebi osobno takav odnos poslodavca prema tebi ne bi smetao moraš razumjeti da nekim ženama bi smetao.Maksuz svratila wrote: 06 Jun 2019, 21:51...a kad dopičnjaci sijevaju od tih istih djeva, sestara, majki... kad izlaze vanka...tad su svi zreli i smjeli...još kad im uleti bonus kara, bolje nego bilo koja para...dadojović wrote: 06 Jun 2019, 21:45 Mada ovakve vijesti često kao reakciju izazivaju zajedljive komentare ovo je jako seksistički. Ne znam, nisam neki veliki moralista ali neki ljudi kao da nemaju majke, sestre, supruge, cure, pa im ovako nešto pada na pamet. Ovo mi zvuči kao da je predložio neki klinac, a ne ozbiljna odrasla osoba.
Uvijek ce biti pristaoca (u bilo cemu) na ono sto im se ponudi. Motivi mogu biti razni. Ne moraju se ni razumjeti a ni podrzavati. Firme koje imaju ozbiljan identitet ne tretiraju radnice kao komad mesa.
Treba uzeti u obzir opce stanje zena u Rusiji.toxic wrote: 06 Jun 2019, 15:54 Kad se objavi ovakav clanak svi se zgrazavaju, k'o ne bi iz inata. A nosi se kratko bez da vas placaju![]()
Ja citam clanak koji je ovde objavljen, i na osnovu toga komentarisem. Ako se iza brda valja drugacije, to je sasvim druga prica
Nisam ni rekla da ne postoji drugaciji nacin motiviranja, ali isto tako postoje zene kojima ovakva motivacija ne predstavlja nikakav problemina wrote: 07 Jun 2019, 09:46 Treba uzeti u obzir opce stanje zena u Rusiji.
A postoji puno drugacijih nacina motiviranja i nagradjivanja radnika. Jedan od tih, ako ne i prvi, je valoriziranje nekoga kao individuu a ne kao vaginu.
Zna se gdje se placaju skidanja i milkanja medjunozja.
I polahko sa hlupanjem glavom o zid.
Mozes se i cvoruga zaraditi.