Pa ti pusis travu,ja nisam nikad,ali kad cujem da neko kaze da treba pobiti travare jer su gamad najezim se,nikog ne bih ubijala ako mene ne dira

Iako to ne podrzavam

(behko,sutra,kad se ispavam i shvatim sta mi govoris) :zijeva
Moderator: spacebound
a i nije ti nesto bilaRum wrote:Ode moja prica u propast
Sheval wrote:Ima transvestita i u Mostaru,znam za trojicu.Nose žensku garderobu,tašne,nitko ih ne dira.
Da mi obije auto ubio bih boga u njemu.
Ovako me ne zanimaju.Nemam ja vremena niti me zanimaju tuđi životi.Ni sekunde.
madam Bovary wrote:a i nije ti nesto bilaRum wrote:Ode moja prica u propast![]()
otkad imas tog majmuna i postovi ti ala selamet
ako nista drugo ne znas s tim jezikom,ondaRum wrote:madam Bovary wrote:a i nije ti nesto bilaRum wrote:Ode moja prica u propast![]()
otkad imas tog majmuna i postovi ti ala selamet
Još i gora jel , ma bravoblento59 wrote:trava je za mene jos i gora , jer vodi necemu jos gorem
AIDS , bolest koja je prvi put otkrivena u SAD-u 1981. godine kod mladih, do tada potpuno zdravih muškaraca, homoseksualaca.
tutnplock wrote:AIDS , bolest koja je prvi put otkrivena u SAD-u 1981. godine kod mladih, do tada potpuno zdravih muškaraca, homoseksualaca.
:smijehKrokodil Behko wrote:tutnplock wrote:AIDS , bolest koja je prvi put otkrivena u SAD-u 1981. godine kod mladih, do tada potpuno zdravih muškaraca, homoseksualaca.
Legenda kaže, kad su tadašnjeg predsjednika SAD, Regana, izvijestili o neobičnoj
bolesti od koje (u to doba) obolijevaju samo homoseksualci, on je rekao:
"Odlično, nećemo ništa ni preduzimati. Oni i treba da umru"
Zasto smatras da nije zdravo odgojiti dijete u homoseksualnoj zajednici? Ako se radi o ljudima koji dijetetu pruzaju ljubav, paznju, podrsku i sve ono sto je potrebno za uspjesan odgoj jednog malog insana, zasto je vazno da li su to dva muskarca, dvije zene, zena i muskarac ili gorile koje su odgajile Tarzana???alma75 wrote:Madam, pročitala sam, i dalje se ne slažem s tim. Jest ono što se kaže, kad Bog svakom da dijete, pa se i zanemaruju i zlostavljaju, ali ja jednostavno mislim da nije zdravo ni normalno odgajati djecu u takvoj zajednici. A mislim da ovdje malo pokušavamo da sabiremo kruške i jabuke, ne ide to...
dacina_curica wrote:Zasto smatras da nije zdravo odgojiti dijete u homoseksualnoj zajednici? Ako se radi o ljudima koji dijetetu pruzaju ljubav, paznju, podrsku i sve ono sto je potrebno za uspjesan odgoj jednog malog insana, zasto je vazno da li su to dva muskarca, dvije zene, zena i muskarac ili gorile koje su odgajile Tarzana???alma75 wrote:Madam, pročitala sam, i dalje se ne slažem s tim. Jest ono što se kaže, kad Bog svakom da dijete, pa se i zanemaruju i zlostavljaju, ali ja jednostavno mislim da nije zdravo ni normalno odgajati djecu u takvoj zajednici. A mislim da ovdje malo pokušavamo da sabiremo kruške i jabuke, ne ide to...
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests