Hajmo Sacko@ golubove hraniti.Fuddo wrote: 07 Jun 2019, 07:31 Ne znam ja u sta su oTi naucnici gledali, mene sve manje zanima i jedno i drugo.

Pa cemo poslije saha u parku.
Moderator: Krokodil Behko
Hajmo Sacko@ golubove hraniti.Fuddo wrote: 07 Jun 2019, 07:31 Ne znam ja u sta su oTi naucnici gledali, mene sve manje zanima i jedno i drugo.
Ma zvali me sa posla, a sad bih ti se pridruzio.
Nauka dokazala?Pomoću anketiranja hiljadu ljudiMala_Mu wrote: 06 Jun 2019, 16:05
Najnovije istraživanje je pokazalo da muškarci češće razmišljaju o fudbalu nego o seksu i intimnosti bilo kog tipa.
Da li to znači da je vašem partneru stalo više do ovog sporta nego do vas?
Rađena je nova anketa koja je definitivno razbila najčešći mit o seksu i muškarcima.
U istraživanju je učestvovalo 1.000 ljudi i dokazano je da muškarci radije razmišljaju o fudbalu nego o seksu.
Ispitivanje svojih članova je napravio sajt "IllicitEncounters" pod pretpostavkom da svi muškarci razmišljaju samo o seksu. Ispostavilo se da je ova sveprisutna teorija samo jedan običan mit.
Od 1.000 anketiranih odraslih muškaraca samo osam odsto njih se izjasnilo da u toku dana često razmišljaju o seksualnom odnosu sa nekim.
Interesantna činjenica je da veliki broj muškaraca zapravo sanjari o sportu.
Čak 64 odsto ispitanika je izjavilo da češće razmišlja konkretno o fudbalu nego o seksu, prenosi "Telegraf.rs".
Ovo nije jedini mit o seksu koji je u posljednje vrijeme razbijen. Sljedeći najveći je "koliki nos - toliki ponos".
Evo 10 najuobičajenijih stvari koje ljudi povezuju sa seksom.
Muškarci u svakoj sekundi razmišljaju o seksu.
Koliki nos - toliki ponos.
Loše mi ide u sportu, ako sam prethodno veče imao seks.
Ostrige utiču na muškarce kao vijagra.
Žene dožive vrhunac uvijek poslije muškaraca.
Nikad ne bih prevario svog partnera.
Dobar seks mora da se desi spontano.
Dobar seks mora da traje baš dugo.
Napaljeniji sam od partnera.
Možete da sagorite mnogo kalorija seksom.
nezavisne.com
Kako je razbijen?Ovo nije jedini mit o seksu koji je u posljednje vrijeme razbijen
Sacko@, lazem. Evo kad se ova Nice pojavi, naki leptirici mi opet....
Nice je izuzetno lijepa zena.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests