biž ti u mene mi od pupka
u oba obraza
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
A to ti je ko mali razvodni ormaric, ima bas puno izlaza a mali je prostor

mad_max_ba wrote: 07 Jun 2019, 12:33 nido, vanila, lanci, chloe, cvrle, kontra, lelo,
čestitke
![]()
muške ne kometarišem
![]()
belo, oko mene sve je belo, sat na ruci,....

Cim kupim onajVanilla wrote: 07 Jun 2019, 12:43 Cvrle,sretan rođendan
![]()
Grozdjar, prevrtnut' ćeš se sa stolice![]()
Rumče![]()
(okreni sat
)

Pa kako bih užasno izgledala u njima ...
Nisi još?
E to ti ne vjerujem

Nisam nema ovdje u selu moram po netu rovariti hvala za preporuku

Aaaj, nisam ovo odmah vidjela. Hvala ti, ali nemoj radi mene kad te molim zamjerati se, kad te molim. Pusti to.uvijek_kontra wrote: 07 Jun 2019, 12:07 Nema potrebe da objasnjavam na dugo i siroko, storm je lijepo napisao.
Uopste nije poanta pohvala i pozitivni komentari vec stalno neko podbadanje, proseravanje, da ne kazem podjebavanje. Iznesi misljenje, ako ga vec imas al brate mili, nisi ti bogom dan pa da pljunes sve sto ti se ne svidja. Neki ste ocigledno shvatili, da ova tema sluzi vama, modnim gurujima, kako bih iznesli svoje visoko misljenje, podkrepljeno cinjenicama kojih nema, svakako. I sto je najgore, namjerno to radite jer ste pre cool, jelda.
Izuzimam Fudu (bar sto se mene tice), koji mi je bezbroj puta ukazao na neke stvari i savjetovao me PAMETNO na cemu se iskreno zahvaljujem. Konstruktivna kritika, a ne baljezganje bez svake osnove.
S druge strane, ovoliko palamudjenja nikad na ovoj temi bilo nije i to sa strane ljudi koji sami skoro pa nikako ne doprinosemi temi, osim 640467684 nebitnih komentara koji zatrpavaju inace simpaticnu temu. Meni mozes reci sta god hoces, dok je kulturno al kad vidim kako se Chloe nekad spusti, dodje mi pocnem samarat redom. Nije ni cudo sto bude vise puta tuzna jer takvi komentari su omalovazavanje i lako nekog povrijede. Mislite o tome sljedeci put kad budete pisali gluposti i nemojte mi s onim "sta mene briga ako nekog istina vrijedja", pa sta nas briga vasa istina?
Zavrsila sam.![]()

Ovo cu ti zapamtitmad_max_ba wrote: 07 Jun 2019, 12:33 nido, vanila, lanci, chloe, cvrle, kontra, lelo,
čestitke
![]()
muške ne kometarišem
![]()
Ima u Sa (makar je bilo....). Nnc

Bijele hlače lanene ... ?????????????
dobro je tu je ipak je prokomentarisalaspacebound wrote: 07 Jun 2019, 12:50Ovo cu ti zapamtitmad_max_ba wrote: 07 Jun 2019, 12:33 nido, vanila, lanci, chloe, cvrle, kontra, lelo,
čestitke
![]()
muške ne kometarišem
![]()
![]()