Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
mad_max_ba wrote: 07 Jun 2019, 15:14
šuti
sad me jako srklet ufatio...
Ovi naši delegati iz OŠ hoće da dijele svjedočanstva 23.06.2019
Upis u ovu srednju školu od 10-20.06 a prijemni 22.06.
odoh se svađat sa direktoricom, razrednicom i ostalim nisu normalni ba....
Najgore je što 9-ti razredi tek u utorak završavaju sa školom a kao danas ta matura...
Sve naopako u pm...
To bi trebalo biti uskladjeno.
Sretno ti.
I ja sa starijom kćerkom raspravljam. Hoće pred komisiju iz Njemačkog jezika. Profesorica joj zaključila 4, ostalo sve ima petice.
Prije dva mjeseca radili pismeni iz njemačkog na temu šta žele biti. Moja napisala da želi biti profesorica engleskog, naravno mladoj profesorici pukla u ego pa je ova rešeta od tad. Premlada da bi shvatila da je ova bila iskrena, a ne da ju je namjerno provocirala. Žao mi djeteta da prolazi tu proceduru, dovoljno je pod stresom a opet sam podrška u borbi za pravdu.
Onaj u Sarajevu se osušio i razbolio. Ispiti i Ramazan su ga dokusurili a od ponedjeljka počinje raditi puno radno vrijeme.
Malecka je završila sa nastavom kao odličan učenik, obećala sam joj stativ za mobitel evo me ispameti kad ću naručiti. Mora biti, odmah i sad.
Mah, da mi je sat vremena da ne mislim ni o čemu.
Ja materi napravio stativ za tablet od laminata, ustvari napravio sebi, slikam vam pa vam pokazem jednom, dvije dascice laminata i dvije letvice.
Cijena mozda 2 KM ukupno sa sarafom i eksercicima
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
I ja sa starijom kćerkom raspravljam. Hoće pred komisiju iz Njemačkog jezika. Profesorica joj zaključila 4, ostalo sve ima petice.
Prije dva mjeseca radili pismeni iz njemačkog na temu šta žele biti. Moja napisala da želi biti profesorica engleskog, naravno mladoj profesorici pukla u ego pa je ova rešeta od tad. Premlada da bi shvatila da je ova bila iskrena, a ne da ju je namjerno provocirala. Žao mi djeteta da prolazi tu proceduru, dovoljno je pod stresom a opet sam podrška u borbi za pravdu.
Onaj u Sarajevu se osušio i razbolio. Ispiti i Ramazan su ga dokusurili a od ponedjeljka počinje raditi puno radno vrijeme.
Malecka je završila sa nastavom kao odličan učenik, obećala sam joj stativ za mobitel evo me ispameti kad ću naručiti. Mora biti, odmah i sad.
Mah, da mi je sat vremena da ne mislim ni o čemu.
Ja materi napravio stativ za tablet od laminata, ustvari napravio sebi, slikam vam pa vam pokazem jednom, dvije dascice laminata i dvije letvice.
Cijena mozda 2 KM ukupno sa sarafom i eksercicima