Konzumirao.
Sad prešao na jače.
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sad bih je zapalio, pa da sve gori oko mene. Ali u tišini, i sam. Za opuštanje.

Ma ni prva više nije džabaMutevelija wrote: 08 Jun 2019, 22:55 Nemojte ba djeca čitaju.
Djeco ako naletito ko gosti nije dobra droga.
Nemojte drogirat se.
Prvo dobijete džaba, pa onda vam naplaćuju, kasnije vam ode zdravlje.
Ma nemojte ni onu smjehulju probat.
Slušajte čika Muteveliju.
Bolje kupi burek nego marihuanu.
Kazu 10 KM džoja a sta vam moze 5 bureka doci i sta moze vam biti 5 dana da jedete ili 10 hljebova, a sta ces sa ono malo dima pih ispusis, mozes uzet za te pare 10 fast energija.

Koje gluposti....ima ako se namerače na cure da ih omame....you are safe my friendMutevelija wrote: 08 Jun 2019, 23:01 Jest ba kad ti ubace u piće, moras uvijek imati zatvoreno, nemoj da ti konobar otvara ti nalij sebi u casu![]()

Bolje ispušit jednu dzoju, nego popit jedan Fast EnergyMutevelija wrote: 08 Jun 2019, 22:55 Nemojte ba djeca čitaju.
Djeco ako naletito ko gosti nije dobra droga.
Nemojte drogirat se.
Prvo dobijete džaba, pa onda vam naplaćuju, kasnije vam ode zdravlje.
Ma nemojte ni onu smjehulju probat.
Slušajte čika Muteveliju.
Bolje kupi burek nego marihuanu.
Kazu 10 KM džoja a sta vam moze 5 bureka doci i sta moze vam biti 5 dana da jedete ili 10 hljebova, a sta ces sa ono malo dima pih ispusis, mozes uzet za te pare 10 fast energija.
dobroMutevelija wrote: 08 Jun 2019, 23:04 MA konobarima.
NE sikiram se ja za pedere, znam ja i njih odbiti ko žene![]()

Ma ja jest tesko smoriti ljudestorm wrote: 08 Jun 2019, 23:05dobroMutevelija wrote: 08 Jun 2019, 23:04 MA konobarima.
NE sikiram se ja za pedere, znam ja i njih odbiti ko žene![]()
![]()
Gore je tečno unositi, ode odmah u krvotok.Mutevelija wrote: 08 Jun 2019, 23:06 Vidi ti kad popusis ode dim utebe a kad popijes ode tecno stanje u tebe pa gledaj sta vise ide u tebe a sta manje.
Ono popusi i ode u havu, i sta vise zagadjuje okolis.