Ništa ne košta a dobro zvuči. Niko nikog nije prevario, zajeb'o, povrijedio, sve moralne vertikale se registrirale, sve su reallajfasi krivi.
Dok jeja ne vidi sliku mačke.
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ovo i maloljetna djeca.Pasaga wrote: 09 Jun 2019, 15:15 Zato jer nisu napravili predbracni ugovor kod advokata.
Sve so je jedno steklo...ode u helac ....![]()

Slabo tu ista ostaje po pola. On leti vani ko dzukela iako je možda sam kupio kucu ili stanMutevelija wrote: 09 Jun 2019, 15:46 Pa logicno je jer ovi u BIH nemaju nista na sebi pretezno roditeljima pripada, i rastanes se sa zenom ne moze ti babovinu dijeliti.
a tamo gdje postoji mogucnost da zena dobije vise nego sto je imala prije razvoda, brakovi pucaju, polovi to, daj vamo meni i ja sam stekla
Ne moze dijelit sa tobom kucu, osim ako moderno ono sto je danas ne navucete pa uzmete "samostalan" stan kojeg ona ima pola.

Ma ja.. Kolutaj ti.. I ja bih se zajebavo da sam zasticen ko medvjedJulia-Klara wrote: 09 Jun 2019, 15:53naravno
jadni vi, sve vam zene uzmu kod razvoda
tugica do neba
![]()

jel to ode kucaDuminjo wrote: 09 Jun 2019, 15:58Ma ja.. Kolutaj ti.. I ja bih se zajebavo da sam zasticen ko medvjedJulia-Klara wrote: 09 Jun 2019, 15:53naravno
jadni vi, sve vam zene uzmu kod razvoda
tugica do neba
![]()
![]()

Trebo si bit postanar nedje jedno 20 godina dok ne utvrdis da je treba prava

Ma ne valja lik, ali ako mu želi dati još jednu šansu, neću da je odgovaram pa da joj kasnije bude žao.Lanci wrote: 10 Jun 2019, 19:06 Nije ni ona znala sta zeli,tek sad vidi da nije ni to ono sto hoce,sigurno joj stalo do njega i da ipak tu ima ljubavi.