a ne one koje se glupiraju...
Pmetni su oni...
Moderator: spacebound

madam Bovary wrote:Po svaku cijenu bolan,posebno me lože takvi likovi kojima je vrh vrhova Maja Morales koja misli da je Tolstoj bio modni dizajner
![]()
Takvog nastojim privući,jos ako nikad nije cuo za Selimovića,ili ne zna sta je npr.siva ekonomija,eh taj je moj san nedosanjani![]()
Neka je on samo "plećat" i podriguje dobro,ihh,ja cu za njega glumiti da nikad za razlomak cula nisam

Da, u pravu si.Veća je šansa i to im još više diže ego.Krokodil Behko wrote:Pa jeste ali ipak je veća šansa, da se takve pronadju, medju obrazovanimgejsha wrote:hmm..mislim da sve to zavisi kakav neko zauzme stav,kako se ponaša ,šta time govori ljudima oko sebe.
Postoje mnoge obrazovane žene,a i muškarci koji ne znaju time da se služe,a tako isto i oni prosječni koji znaju da dočaraju,ponekad i preuveličaju svoju priču,pa ti misliš ovaj ima tri fakulteta.
Mislim da se ne radi o obrazovanosti nego o ponašanju.postoje žene kojih se muškarci plaše,jer one same tjeraju od sebe,ponašaju se prema svom partneru kao da su im mame ,a ne djevojke ili žene.Mislim da se takvih žena muškarci plaše.
To su one koje mogu sve same u životu,kojima niko ne treba,ozbiljne su i sve im uspijeva u životu-osim naravno - ljubav.
ženama. Moji utisci su takvi.

Balkan je lijep.Krokodil Behko wrote:Balkan.

Kralju moj ima tri fakulteta a cvili i zove BIHAMK kad joj guma pukneSheval wrote:Stari,pogodi me direkt.String wrote:hebem ja obrazovano zensko pored kojeg se opet ja moram saginjati pod auto
Ravnopravnost,šta li?
Da,vi muškarci obavljajte kućanske poslove...a kad je u pitanju popravka auta,promjena cigle na krovu,kopanje...e to je već muška stvar.
Ma ja...ravnopravnost.

Samo je veliki plus za svaku osobu, bila muškarac ili žena da zna više...Sheval wrote:Logično.
Ako ćemo biti ravnopravni...hajde.
Ja znam izpržiti jaja i usisati kuću...a dali ti znaš promjeniti gumištucnu ili rezervnu gumu.
Ha?