Prilično je glupo izdaleka uvjeravati nekoga šta bi TREBALO, kako se RED uvodi, kako se RADI, i slično... Ja ću u razgovoru sa domicilnim stanovništvom, bilo gdje, ispostaviti što vidim da je dobro... Loše će mi sam reći, pa možemo komentirati. Nisu glupi i coravi, pa da sami ne vide i ne znaju što sve ne štima... Ono s visoka, dodjes na par dana, popiješ tri kave u čaršiji i sve znaš
(za paralelu... Crnac, crncu može reći nigger, ja nemam pravo, niti je kulturno)
NE MOGU ja znati, zašto je nešto, kako je, kakvih tu sve ima uzroka i poveznica, jer jednostavno mogu samo površno nagađati.
Ne živim tamo i sa tim. Čak i oni koji su pola života proveli na jednom mjestu, pa odselili, polako gube ispravnu percepciju.
Jednako ću ispizditi nekog filozofa, koji poznaje Sloveniju preko interneta a bio dva puta na željezničkoj u Ljubljani i možda jednom na Bledu....pa me pokuša nešto uvjeriti, šta je i kako je...
Ukratko... Malo kulture ophodjenja i poštovanja prema domicilnom stanovništvu, pa gdje god.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)