sanjala sam granu

kao, bio nas grana na odmoru, pa postavio slike ....gnjurac nas grana, peraje, maska i tako to....i ja komentarisem to na forumu ovako: granooo, vidjela sam ti kupace gace, dzaba si zaronio

zivota mi

Moderator: Krokodil Behko
Jao jao, iako je to u tvom stilu ibretim se i grcamHeidi wrote:vidjela sam ti kupace gace, dzaba si zaronio![]()
![]()
![]()
Heidi wrote:granooo, vidjela sam ti kupace gace, dzaba si zaronio![]()
![]()
niska grana wrote:Bili smo na nekakvoj livadi i pomalo se valjuckali & kotrljali (ne onako kako bi se moglo pomisliti, već lagano, usput čeprkajući travu i cvijeće, kao u filmovima u boji iz šezdesetih godina) po jednoj od onih komunističkih deka za piknik što vječito leže na dnu gepeka od nekog napaćenog auta, ružnih i nedefinisanih ali od blijedila ipak živahnih boja. Pamtim malo kosu, lice i žuti džemper
Ideja wrote:Heidi wrote:granooo, vidjela sam ti kupace gace, dzaba si zaronio![]()
![]()
ko sestra sestri, kaži mi samo koji je uzorak bio... tačkice, srca, ribice... umrijeću od radoznalosti
![]()
e pare ne valja sanjat makar i dolari bilitutnplock wrote:Plavog slona od hiljadu tona , i dvjesta miliona dolara u kešu .
Mene opet jelisann wrote:U zadnje vrijeme cudne snove sanjam...
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests