tako je
evo recimo ti
Moderator: Krokodil Behko

tako je
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Vjerovao ili ne, ima nas pravo puno koji nismo naslijedili krov nad glavom ili, jednostavno, nismo zeljeli da naslijedimo pa taj krov nad glavom, evo, zaradjujemo (citaj stambeni kredit). Ni blizu prilicno lak nacin pitanja krova nad glavom. Dakle, zaradjujemo krov nad glavom da ne bismo bili bijeda.Socrates wrote: 10 Jun 2019, 18:14Nije uopste besmisleno. Čista ekonomija. Ja ne vjerujem da bi iko u Bosni trpio to stanje da većina nema rješeno osnovno pitanje svog krova nad glavom na prilično lak način.
Dodjavola, čak ću i ja imati krov nad glavom u Bosni i Hrvatskoj, jer će mi ga neko ostaviti u naslijeđe.
Ovdje krov nad glavom moraš zaraditi, inače si bijeda.
Pa meni dovoljno da statistike izvadim.

Ja cu da ostanem dok ne crknemLanci wrote: 11 Jun 2019, 01:08 Ljudi se boje da je to istina,pa odbijaju da je laz fake.
Sigurno da jeste istina,ide narod za bolje sutra,sigurno da je bolje u bosni ostali bi.
Ti imas za sigurno svoj posao,zasto bi i isla negdje vani nemas potrebe
Je li ti znas da je kosarkaska reprezentacija bila prvak evrope ili da je RK Bosna dolazila do polufinala(kad si se vec uhvatio rukometa) ?Socrates wrote: 11 Jun 2019, 00:56Pa meni dovoljno da statistike izvadim.
To još nisam potegao.
Jebeni Vardar iz Skoplja prvak Evrope u rukometu, a sigurno im nije bolja situacija nego u Bosni.
Dakle, kako rade, recimo, ti sportski stručnjaci?Ne može se reći da nemamo talenta.
Teško rade?

Koja bolan košarkaška reprezentacija? Neki omladinci? Pa to i jeste problem, kad treba doći do profesionalizacije, nigdje nas nema.Vrag wrote: 11 Jun 2019, 01:27Je li ti znas da je kosarkaska reprezentacija bila prvak evrope ili da je RK Bosna dolazila do polufinala(kad si se vec uhvatio rukometa) ?Socrates wrote: 11 Jun 2019, 00:56
Pa meni dovoljno da statistike izvadim.
To još nisam potegao.
Jebeni Vardar iz Skoplja prvak Evrope u rukometu, a sigurno im nije bolja situacija nego u Bosni.
Dakle, kako rade, recimo, ti sportski stručnjaci?Ne može se reći da nemamo talenta.
Teško rade?

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest