Pa oko čega se onda svađate?lejlamo wrote: 11 Jun 2019, 14:21 šta kaže, trebam da pročitam kako mi je. inače, neam pojma. koji lik.
Zašto napadate naviku?
Zato sto nije rekla "ima izuzetaka" ili "svi forumasi su izuzeci"?
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa oko čega se onda svađate?lejlamo wrote: 11 Jun 2019, 14:21 šta kaže, trebam da pročitam kako mi je. inače, neam pojma. koji lik.
to je ono u smislu kada ja svom trogodišnjem djetetu kažemlejlamo wrote: 11 Jun 2019, 14:21 šta kaže, trebam da pročitam kako mi je. inače, neam pojma. koji lik.
ono što je zaparalo oči ovde, jeste to što je navika napisala da je tačno da se treba otići negdje i naučiti se radu i redu....lejlamo wrote: 11 Jun 2019, 14:28 a šta je rekla, to što si ti interpretirao?
rekoh ti već, besmislica.
mister ti je u jednom postu napisao lijepu i smislenu repliku. stanje u kojem je beiha je loše, a teško je promjenjivo jer svaku odluku, taman da nema nikakve veze sa nacionalnim identitetom, moraju nacionalisti da aminuju.
a navika je lupala besmislice koje nemaju veze ni sa čim.
kakvi kartoni, kakvi redovi![]()
Nije tačno.Chloe wrote: 11 Jun 2019, 08:53 Sigurna sam da bi dobra ekonomska situacija, dobar standard građana razvodenio nacionalizam.![]()
Pa rekla je da nema reda, što i ti sama potvrđujes u već dva-tri posta.lejlamo wrote: 11 Jun 2019, 14:28 a šta je rekla, to što si ti interpretirao?
rekoh ti već, besmislica.
mister ti je u jednom postu napisao lijepu i smislenu repliku. stanje u kojem je beiha je loše, a teško je promjenjivo jer svaku odluku, taman da nema nikakve veze sa nacionalnim identitetom, moraju nacionalisti da aminuju.
a navika je lupala besmislice koje nemaju veze ni sa čim.
kakvi kartoni, kakvi redovi![]()

K tomu jos EU saradjuje s njima, a ovamo prica kako trebaju unutarnje promjene doci same od sebe. Zacarani krug.lejlamo wrote: 11 Jun 2019, 14:28 stanje u kojem je beiha je loše, a teško je promjenjivo jer svaku odluku, taman da nema nikakve veze sa nacionalnim identitetom, moraju nacionalisti da aminuju.
Socrates wrote: 11 Jun 2019, 14:34
Pa rekla je da nema reda, što i ti sama potvrđujes u već dva-tri posta.
Napisala je da nema bas toliko rada, a to je valjda jasno ako vam je pola države na državnoj sisi. Ne moram valjda svaki put da pišem "eto, svi forumasi su izuzetak".
Napisala vam je i Chloe isto, al' ona je odozdo pa se ne računa valjda.
E svašta![]()
Pa valjda je svima nama jasno da nema reda. To je naprosto činjenica.lejlamo wrote: 11 Jun 2019, 14:35Socrates wrote: 11 Jun 2019, 14:34
Pa rekla je da nema reda, što i ti sama potvrđujes u već dva-tri posta.
Napisala je da nema bas toliko rada, a to je valjda jasno ako vam je pola države na državnoj sisi. Ne moram valjda svaki put da pišem "eto, svi forumasi su izuzetak".
Napisala vam je i Chloe isto, al' ona je odozdo pa se ne računa valjda.
E svašta![]()
pusti nju,
šta ti kažeš![]()

Socrates wrote: 11 Jun 2019, 14:46
Zato mladi i željni reda i idu u inostranstvo. Da svojim radom dokazu da u sistemu gdje ima reda svojim radom mogu da ostvare mnogo bolje rezultate za svoju porodicu i sebe lično.![]()
jeste ali izjava:

Pa napreduje.. Ja Sam samo htio procitati kako smo svi u pet deka i kako, ustvari, Zavisimo od sistema.mad_max_ba wrote: 11 Jun 2019, 14:50jeste ali izjava:
"Neka je. I treba negdje otici da se nauci redu i radu."
navodi na zaključak da mi pojma nemamo o radu i redu.
zbog toga se cijela halabuka i digla.
ova izjava je dijametralno suprotna od poslednje filozofove...

Misliš da su toliko zagrizli u mržnju?