Duminjo wrote: 11 Jun 2019, 21:34
Socrates wrote: 11 Jun 2019, 21:31
Ja sam uvijek miran. Samo gledam kako svojatate Bosnu kako vam se digne ona stvar. Bosna pripada isto meni i Naviki kao i svima drugima koji je osjećaju domovinom.
To što ste vi nakrivo nasadjeni pa dijasporu ponižavate kad god stignete, to je isključivo vas problem.
Nije dijaspora ništa više bahata nego vi. Eno oblak sve Bosance naziva seljacima već godinama, pa sta.
Nego, vama da je u čoporu.
Opet fulaš ko i prethodni Post. De Bogati kakve veze ima imovina, porez, radni staz oca sa tvojim licnim poznavanjem situacije u bosni?
Nema nikakve sokrate. Lupas bolan cijeli vrijeme na osnovu neke statistike koju samo ti znas citati i svi izvori ti sa googla.
Nigdje tebi niko ne spori da ti bosnu ne Volis. Normalno da je Volis... Al na ovoj temi pišes gluposti.
Vidiš, ti opet iskrivljavas stvari, jer ili ne znaš normalno ili si pokvaren. Pitao si me za moju povezanost sa Bosnom.
Ja sam je napisao.
Google je prijatelju izvor podataka, htio ti to priznati ili ne. Šta hoćeš, da trčim do biblioteke (U Bosni) i onda kopiram informacije, skeniram ih, pa ih onda postiram.
Znači, zamjerati nekom da postira stvari sa Googla je jednostavno znak da si malo puknut' u glavu i ne prihvatas napredak tehnologije.
Ja bih tebi postirao stvari iz bazi podataka kojima imam pristup na osnovu mog studiranja, ali za to trebam imati dozvolu i onda čekati da mi je odobre. I neće mi je za ovo odobriti.
Dakle, odakle hoćeš da ti postiram tekstove? Iz papirnatih novina?
. . . . . . . . .