Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nigdje ja to nisam napisao. Opet si pokvaren. Jebes diskusiju sa čovjekom koji ništa ne čita. Chloe je napisala da nemaju Bosanci discipline a ona radi i živi dole.
Ne pravi se budala. Znamo i ti i ja da je navika pokrenula sve a da si ti od pocetka njen Advokat. Bezveze samo kruzis
Pa navika je napisala sto je i Chloe napisala. Ili za sta je Maja glasala. I ostali, da se Mala opet ne naljuti.
Pa nisi mute. Uhvatio si se samo jedne ili par slicnih bransi. Ja mogu biti relevantna (i ako, mozda, ni ja nisam presretna nacinom rukovodjenja mog poslodavca) jer mi je takav posao da radim za siroku paletu bransi te tako imam direktan uvid u njihov nacin rada tj. isplate prema uposlenicima, obaveze prema drzavi isl.
Istina, postoji to sto ti spominjes ali u vrlo malom procentu.
Pa nije u malom procentu kad gradjevina i stolarija tako rade, koja jos ima bransa?
A da je pristupacna prosjecnom covjeku.
Eto ja ne radim vise u gradjevini kao prije jedino kad sam radio 8 sati je mjesec sto sam radio u servisu za kompijutere i to je to.
Ono.sve.ostalo 9 10 h
Joj mute....
Ne mogu, oprosti...ne da mi se
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Pa nisi mute. Uhvatio si se samo jedne ili par slicnih bransi. Ja mogu biti relevantna (i ako, mozda, ni ja nisam presretna nacinom rukovodjenja mog poslodavca) jer mi je takav posao da radim za siroku paletu bransi te tako imam direktan uvid u njihov nacin rada tj. isplate prema uposlenicima, obaveze prema drzavi isl.
Istina, postoji to sto ti spominjes ali u vrlo malom procentu.
Imas uvidjaj u papire ali nemas u praksu
Imam mute.
Last edited by Vanilla on 11 Jun 2019, 22:10, edited 2 times in total.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Mutevelija wrote: 11 Jun 2019, 22:05
Vanila.ti vidis 8 h a ne mozees provjeriti da se tako radi na terenu na terenu je 10 h
Ok.
Last edited by Vanilla on 11 Jun 2019, 22:10, edited 1 time in total.