razvodni se polemika
trico ti si kriv
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pokrenula, pokrenula, šta sad... rasprava se pokrene radi ovog ili onog, nevažno.Chloe wrote: 12 Jun 2019, 07:15 Još nisam temu pročitala, niti znam sa čim je Navika pokrenula lavinu .... Ali nakon zadnjih postova, najbolje vam je mahnuti ...![]()
Kad su postovi završili na Pričaoni, moram reći da me iznenadio tvoj stav na ovu temu. Pozitivno, ali mi je i čudno.storm wrote: 12 Jun 2019, 06:39 Tema je postala baš šaljiva
Glede coporativnih reakcija, ne volim ih ni ja... Često se povučem kad vidim da se "obračun" odvija
Ali mi je zanimljiv fenomen, da jako malo forumasa ikada korigira svoj stav. Iznesu nešto, pa to brane do besvijesti, svakakve će nebuloze krvlju forumskom braniti, da ostanu nepogrešivi u očima ostalih.
Meni je recimo, realno šta misle o meni i mojim stavovima, potpuno nebitno što forumasi u glavnini misle... Izuzev par dragih mi osoba, čiji broj stane na prste jedne ruke...
I to ne iz razloga da im se svidim, nego jer se i dublje znamo i razgovori i razgovori su iza nas.
Postoji neka vjerodostojnost.
Ako ima nešto gore od usiljenog nastojanja da se svima svidjas... To je da nastojis biti poseban po svaku cijenu
A često su to osobe sasvim prosječnih razmišljanja, ali eto forum je zgodan da bar u nečemu budu posebni, jednom u nečemu.
Ima ovdje baš posebnih osoba... Ali to nećeš čuti od njih, niti to ističu. Jednostavno jesu, "bitišu"samo pišu.
Pa čak i da se ne slažemo, vjerodostojni su.
Dok neki na pet tema prosipaju jedan stav, recimo skroz mizogin, a na sljedećoj se raspilave i dodvoravaju, bale, ulizuju..
Ili se zgrazavaju na postupke nekih, tema, vijest, nacionalizam... Na sljedećoj istom retorikom pišu...
To mi je onako... Al oke, forum, svi uzimamo po svojim potrebama, ali vjerodostojnosti je jako malo.

Nisam čitala temu nego vijest i nadovezala sam se naNice try wrote: 12 Jun 2019, 10:20Pokrenula, pokrenula, šta sad... rasprava se pokrene radi ovog ili onog, nevažno.Chloe wrote: 12 Jun 2019, 07:15 Još nisam temu pročitala, niti znam sa čim je Navika pokrenula lavinu .... Ali nakon zadnjih postova, najbolje vam je mahnuti ...![]()
S vremenom preraslo je nivo rasprave,... ne znam.
Neke upise niko nije zaslužio, Navika pogotovo.

Taman doso kuci, evo kafu pristavljam i gledam što su naskrabali... Reko sad ću fino uz kafu.. E hocu šipak

storm wrote: 12 Jun 2019, 06:39 Tema je postala baš šaljiva
Glede coporativnih reakcija, ne volim ih ni ja... Često se povučem kad vidim da se "obračun" odvija
Ali mi je zanimljiv fenomen, da jako malo forumasa ikada korigira svoj stav. Iznesu nešto, pa to brane do besvijesti, svakakve će nebuloze krvlju forumskom braniti, da ostanu nepogrešivi u očima ostalih.
Meni je recimo, realno šta misle o meni i mojim stavovima, potpuno nebitno što forumasi u glavnini misle... Izuzev par dragih mi osoba, čiji broj stane na prste jedne ruke...
I to ne iz razloga da im se svidim, nego jer se i dublje znamo i razgovori i razgovori su iza nas.
Ako ima nešto gore od usiljenog nastojanja da se svima svidjas... To je da nastojis biti poseban po svaku cijenu
A često su to osobe sasvim prosječnih razmišljanja, ali eto forum je zgodan da bar u nečemu budu posebni, jednom u nečemu.
Ima ovdje baš posebnih osoba... Ali to nećeš čuti od njih, niti to ističu. Jednostavno jesu, "bitišu"samo pišu.
Dok neki na pet tema prosipaju jedan stav, recimo skroz mizogin, a na sljedećoj se raspilave i dodvoravaju, bale, ulizuju..
Ili se zgrazavaju na postupke nekih, tema, vijest, nacionalizam... Na sljedećoj istom retorikom pišu...
To mi je onako... Al oke, forum, svi uzimamo po svojim potrebama, ali vjerodostojnosti je jako malo.
Jedne ruke... Radnika na pilani pred penzijuSibila wrote: 12 Jun 2019, 18:57storm wrote: 12 Jun 2019, 06:39 Tema je postala baš šaljiva
jedne ruke...jel cigane..![]()
ja sam onda negdje medju noznim prsticima....pretpostavljam...![]()

Sta sam sad ja, il star il jednostavno nisam buducnost?Socrates wrote: 11 Jun 2019, 23:32 Mute, Mala, Hanni su budućnost. Omladinski pogon.
Ja ću sa vama penzionerima jer sam zaslužio. Realno, već smo mrtvi samo nam još niko nije saopstio.![]()
Dajte, pustite djecu da igraju tiki-taka.![]()

Ne kaže se alal nego halal.Duminjo wrote: 12 Jun 2019, 12:03 I kaže nema reda, rada i discipline. Gledaj što nas pomete. Alal mu/joj vjera![]()