Zijanceru, gdje su tresnje

Moderator: VIP
17-og dobijaju svjedočanstva, imam još neke dokumentacije prikupiti i aBd 19-og predajemo....Cvrle wrote: 13 Jun 2019, 10:56 Prijateljuuuuu... moja cura predala papire, dokle je tvoj momak? Sutra i u utorak ima pripremnu nastavu, a u srijedu i cetvrtak prijemne
Zijanceru, gdje su tresnje![]()
mad_max_ba wrote: 13 Jun 2019, 11:49 malaaaaaaaaaaa
čitam vamo neke komentare na klixu ispod viijeti o transferima real madrida
kad komentar koji spaja dvije tvoje ljubavi
"džaba vam novci.. moji sinovci.. barsa će ipak igrat malo bolje..."
garant si ti pisala
![]()
Polahko ti samo... Znam ja kako znaju tresnje biti skliske... Cuvaj se ti da ne mljeknes
To tebe da zavaram
Tacno se zapitam kako li se ovoj tvojoj na avataru zaplicu noge i kako bi joj bilo da je ispenjem na tresnju
Ima iste snove, baš ko i Mala.mad_max_ba wrote: 13 Jun 2019, 11:49 malaaaaaaaaaaa
čitam vamo neke komentare na klixu ispod viijeti o transferima real madrida
kad komentar koji spaja dvije tvoje ljubavi
"džaba vam novci.. moji sinovci.. barsa će ipak igrat malo bolje..."
garant si ti pisala
![]()
Vrijedilo je cekati...... kao uvijekgrozdjar wrote: 13 Jun 2019, 12:21Tacno se zapitam kako li se ovoj tvojoj na avataru zaplicu noge i kako bi joj bilo da je ispenjem na tresnjuCvrle wrote: 13 Jun 2019, 12:17
Polahko ti samo... Znam ja kako znaju tresnje biti skliske... Cuvaj se ti da ne mljeknes![]()
Al nije mi komsinica, pih ne vrijedi
![]()
Nemoj, samo ces me prepastimad_max_ba wrote: 13 Jun 2019, 09:48Baš ti...Vrag wrote: 13 Jun 2019, 09:45
Makar slazi. Reci ne skidam se sa zene ko s tresnje, osusio se ko lovacka kuja. Tacno se necu ni zeniti![]()
hoš da ti kažem otvoreno?
Users browsing this forum: No registered users and 19 guests