Ako se ostane skupa onda je to ljubaf

Moderator: spacebound
ma dosta vise i sa leptirovima i naocalama..Vanilla wrote: 22 May 2019, 21:06 Kad nestanu leptirici (ona blentava zaljubljenost) e tad se sve iskristalise. Ili ostajete skupa ili je razlaz
![]()
Ako se ostane skupa onda je to ljubaf![]()
De ti vidi sa ortopedom opet...
Pusti, ti najbolje znaš kako se i zašto osjećaš.
S tobom se najviše slažem što se tiče ovih ljubavnih tema. Nisi dugo u braku kao ja, ali tako razmišljašSibila wrote: 22 May 2019, 21:28ma dosta vise i sa leptirovima i naocalama..Vanilla wrote: 22 May 2019, 21:06 Kad nestanu leptirici (ona blentava zaljubljenost) e tad se sve iskristalise. Ili ostajete skupa ili je razlaz
![]()
Ako se ostane skupa onda je to ljubaf![]()
ima da ovo moje potraje.....pa eto...cvike ...leptirobi sve nek krepa fino pa vidimo ...
kako izgleda ljubav..
pa i u zaljubljenosti niti u ljubavi strasnoj famoznoj nema to glatko sve prsti.....
i dok sam zalju ljena bila i sad ako sam u ljubavi...bilo je i frke...i tad i sad....imali smo i nesporazuma itd....
ja ne znam pa ljubav ili zaljubljenost...pa ko u zivotu...trka...bori se...gore dole...svega ima.
i linepog i loseg...i suza...srece....ono mix jedan...
jedan dobar mix .
Ja sam se jednom zaljubio dva puta...vila wrote: 13 Jun 2019, 21:30 Nikakav problem nije kad leptirici nestanu jer je to normalna pojava
Dakle "leptirici "su kemijska reakcija organizma i naravno da nestanu jer inace nismo normalni
Jedini je problem ako se opet pojave...jer sigurno se nece pojaviti zbog iste osobe
Dakle...dok ih nema i sretni ste ..sve ok
Ali s vremenskim odmakom i sa prekidom izmedu?storm wrote: 13 Jun 2019, 21:43Ja sam se jednom zaljubio dva puta...vila wrote: 13 Jun 2019, 21:30 Nikakav problem nije kad leptirici nestanu jer je to normalna pojava
Dakle "leptirici "su kemijska reakcija organizma i naravno da nestanu jer inace nismo normalni
Jedini je problem ako se opet pojave...jer sigurno se nece pojaviti zbog iste osobe
Mislim u istu osobu![]()
Sa cca sedam godina odmaka...
Tvoji leptirici su zombiji
Unistise me.. Budale
Nikad.storm wrote: 13 Jun 2019, 21:43Ja sam se jednom zaljubio dva puta...vila wrote: 13 Jun 2019, 21:30 Nikakav problem nije kad leptirici nestanu jer je to normalna pojava
Mislim u istu osobu
I to original sa cijelom eskadrilom u predjelu abdomena![]()