Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ja imam onu futrolu što se zakači na kaiš. Nikakve silikonske maskice itd.
Na screen ni u ludilu ne bih stavio ništa.
Shvatam da postoje različiti uslovi eksploatacije, pa razumijem kad neko stavi silikonsku masku, pogotovo ako je staklo sa poleđine ili neki ultra glatki materijal.
Laser wrote: 13 Jun 2019, 21:13
Ja imam onu futrolu što se zakači na kaiš. Nikakve silikonske maskice itd.
Na screen ni u ludilu ne bih stavio ništa.
Shvatam da postoje različiti uslovi eksploatacije, pa razumijem kad neko stavi silikonsku masku, pogotovo ako je staklo sa poleđine ili neki ultra glatki materijal.
Ja baš moram... Cijeli je od tog stakla nekog a često završi u hrpi šute
Vanilla wrote: 13 Jun 2019, 18:35
Kakav zamjenski krs od telefona mi dadose u telecomu
Ostavila sam onaj...hairli bilo. Sad cu cekati min 20 dana
Jos cekam da ne mislite da sam se usutila
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
rethna wrote: 01 Jul 2019, 00:23
Ne mogu da rijese ono tnn tnn?
Nije to, dali su mi drugi krs, imam punjac bez tnn tntn.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Nije to, dali su mi drugi krs, imam punjac bez tnn tntn.
Onda je vecina problema rijesena
Pa jeste ne zalim se, samo obavjestavam
Rum wrote: 03 Jul 2019, 13:10
Ides da ga vratis opet
Slutničaru jedan
Drži mi fige