Pa čuuuj, razno razni inetresi, uzajamno bildanje ega itd. toga ima i u reali i na svim društvenim mrežama,
normalno da ima i na forumima.

Moderator: VIP
Pa čuuuj, razno razni inetresi, uzajamno bildanje ega itd. toga ima i u reali i na svim društvenim mrežama,
Meni nije.
Ma i jeste bilo. Ne da mi se pisati i poslije raspravljatiina wrote: 17 Jun 2019, 12:17 Ah, ucinio mi se sarkazam, zbog smajlica.
Spasio si se.
Nego stvarno. Recite (vi koji tako mislite) zasto to tako gledate.
Zelim znati da lì sam u krivom smjeru.
1) Bildanje ega.
razno razni inetresi,
A sta bi ti? Da ne pises a da ulazis u razmjene stavova.
Mrgudenko, ti generalno gledajuci, vidis uvlacenje i u lijepoj rijeci.
ne, nego napisem sada, raspravimo, prodje malo vremena eto drugi, treci, cetvrti...oko iste stvari oko koje je vec napisan stavina wrote: 17 Jun 2019, 13:591) Bildanje ega.Chloe wrote: 17 Jun 2019, 12:21
normalno da ima i na forumima.![]()
A koliku ulogu moze igrati ljubaznost, ili inace necija opcenita pozitiva..razno razni inetresi,
A sta bi ti? Da ne pises a da ulazis u razmjene stavova.
Do raspravljanja se dodje samo ako se sagovornici ne prate. Ili se zapocnu nepotrebno vrijedjati.Mrgudenko, ti generalno gledajuci, vidis uvlacenje i u lijepoj rijeci.
Sve sto je fino, ti bi to obatalio, izgleda.![]()
pa mogu, da ne napise neku glupost, a pokusava je predstaviti kao nesto smislenoina wrote: 17 Jun 2019, 14:08 Vraze... Mozes pisati ili citati i samo jednu osobu s kojom pokrenes dijalog...![]()
Da ne idemo previse u off.
![]()
A moga si vala bar koju forumas'cu pokupit'. Nemoj mimo svijeta.
Može se i iz greški učiti, svojih i tuđih, ne obavezno i raditi kontra negativnih postupaka, ali... više sam mislila na to da svako od forumaša ima nešto u čemu je bolji od drugih.rethna wrote: 17 Jun 2019, 11:22Ma stoji to, nego je meni na prvu ovo izgledala tema kao uvlacenje u dupe.Nice try wrote: 17 Jun 2019, 08:25
I od tuđe negativnosti ili loših postupaka isto učim.
Najgore je,bar po meni,reći ne učim ni od koga ništa niti imam nešto od nekoga naučiti...kako?
Ono, od koga smo naucili nesto, jer je nacitan, inteligentan, obrazovan, iskusan i sl. Dakle pozitivan kontekst.. pa sad ide od ovog, onog, popravljanje odnosa i tako..
A ne koga gledati i raditi suprotno![]()
Pa dobro, na temu, od koga si najvise naucila i zasto?Nice try wrote: 17 Jun 2019, 16:03Može se i iz greški učiti, svojih i tuđih, ne obavezno i raditi kontra negativnih postupaka, ali... više sam mislila na to da svako od forumaša ima nešto u čemu je bolji od drugih.rethna wrote: 17 Jun 2019, 11:22
Ma stoji to, nego je meni na prvu ovo izgledala tema kao uvlacenje u dupe.
Ono, od koga smo naucili nesto, jer je nacitan, inteligentan, obrazovan, iskusan i sl. Dakle pozitivan kontekst.. pa sad ide od ovog, onog, popravljanje odnosa i tako..
A ne koga gledati i raditi suprotno![]()
Sada da nabrajam, morala bih nabrojati sve.
A temu nisam shvatila kao ulizivačku.
kakvih maslačaka
Već sam odgovorila.rethna wrote: 17 Jun 2019, 16:25Pa dobro, na temu, od koga si najvise naucila i zasto?Nice try wrote: 17 Jun 2019, 16:03
Može se i iz greški učiti, svojih i tuđih, ne obavezno i raditi kontra negativnih postupaka, ali... više sam mislila na to da svako od forumaša ima nešto u čemu je bolji od drugih.
Sada da nabrajam, morala bih nabrojati sve.
A temu nisam shvatila kao ulizivačku.