Predstave se inace sakupe/kreiraju/obrade u ocima i mozgu posmatraca. Kao i informacije, iskustva, znanja.
Ne znam postoji li vec tema. A bas me zaintigrirali razlozi forumskog uvlacenja.
Moderator: VIP

Predstave se inace sakupe/kreiraju/obrade u ocima i mozgu posmatraca. Kao i informacije, iskustva, znanja.

MA muči. Zadnji put sam bila na Otoci, svoj na svome. Sad ću na Ilidžu, a u augustu opet Otoka ili Stup ...

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ina wrote: 17 Jun 2019, 14:53Predstave se inace sakupe/kreiraju/obrade u ocima i mozgu posmatraca. Kao i informacije, iskustva, znanja.Vrag wrote: 17 Jun 2019, 14:12
pa mogu, da ne napise neku glupost, a pokusava je predstaviti kao nesto smisleno![]()
![]()
Ne znam postoji li vec tema. A bas me zaintigrirali razlozi forumskog uvlacenja.![]()

ne smije on na ilidžu, ustvari ne zna
Navigacija me pita jeste mislili Hadzici?mad_max_ba wrote: 17 Jun 2019, 16:44ne smije on na ilidžu, ustvari ne zna
Navigacija mu se povarila
![]()

Hoću. U centar Sarajeva tj. Stup.

Chloe wrote: 17 Jun 2019, 17:01
Ništa bolan. Nego imam radnog kolegu, koji ono frajerișe voli biti u mojoj pratnji ali je niži, pa se pojede od muke kad obujem štikle, onda bježi...
Jedne prilike ișli u Bingo u nabavku meze i pića za firmu, cijelo vrijeme sam ja njega jurila .pričam mu, a on otišao od mene... A ja za njim...
![]()
![]()
Users browsing this forum: Fuddo and 2 guests