Ovo se podrazumijeva nego eto da se Mute nepromisljeno ne zaleti na kakvog grmalja
Kriza muževnosti
Moderator: spacebound
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2548 times
- Been thanked: 7855 times
- Status: Offline
Re: Kriza muževnosti
I ocijenis Jesil jači od glavnog.. Da ne bude ofsajd 

Ovo se podrazumijeva nego eto da se Mute nepromisljeno ne zaleti na kakvog grmalja
Faktor iznenađenja...Duminjo wrote: 17 Jun 2019, 14:02 I ocijenis Jesil jači od glavnog.. Da ne bude ofsajd
Tko prvi potegne, 90% je dobio susret...

Nisam jednom vidio nabildanoj mrcini pepeljaru u zubima a zgoljo stoji iznad njega i kleberi se

Njih se boj...
Habibti, ya nour el - ain... 

- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2548 times
- Been thanked: 7855 times
Razumijemo sestorm wrote: 17 Jun 2019, 14:08Faktor iznenađenja...Duminjo wrote: 17 Jun 2019, 14:02 I ocijenis Jesil jači od glavnog.. Da ne bude ofsajd
Tko prvi potegne, 90% je dobio susret...
Nisam jednom vidio nabildanoj mrcini pepeljaru u zubima a zgoljo stoji iznad njega i kleberi se
Njih se boj...
Mute brate, čitaš li? Pazis li?
- Vrag
- Forum [Bot]
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1584 times
- Been thanked: 2936 times
Kriza muzevnosti se svela ana tuče.

Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ma zna Mutevelija granicu. Malo sam se salio tu, ali da treba pokazati tim klosarima (vecinom) da je bolji od vecine njih, mora se malo istaci.Nice try wrote: 17 Jun 2019, 08:31Osim ovih nasilnih scena koje preporučuješ našem MuteuDeliler wrote: 16 Jun 2019, 20:15
Pa lafe moj, izadjes kao da si kralj svijeta! Narucis sok od narance, ilijos bolje mlijeko, ako su oko tebe ovi manikur-pedikur frajeri. Na prvu provokaciju, zamolis ih da toto ne rade jer nije lijepo ( time sebi ustvari samo gradis pogodno tlo za vrijeme kada policija dodje ). Naravno da ce nastaviti. Nekoga od njih onda samo sikterises "goni se u .....". Eh, njima ce to udariti na cast, prici ce ti da te provociraju.
Znas sta ti je raditi onda....
Dok cekas policiju...razgledaj zenske koje su se prepale. Zapamti ih. Ako ti se neka svidi, pridji joj kada se sve zavrsi. 90% tvoja je.
Zensko po prirodi trazi muskarca koji moze da zastiti nju i njenu djecu. A to ces biti ocigledno ti, mada znam da ce sada neki reci "nije ovo 19.vijek". Nije. Znam. Ali nije ni 37.
Pasa, slusaj samomene. Moze i bez tuce, samo se malo obuci da zenske mogu uociti koliko je stana tebi (nemoj ovo da shavis posve bukvalno)![]()
ponešto mi se sviđa od tvojih savjeta,mislim kad bi neko poslušao,ne bi pogriješio.

Mene ono malo zasmetalo... Dok čekaš policijuDeliler wrote: 17 Jun 2019, 20:35Ma zna Mutevelija granicu. Malo sam se salio tu, ali da treba pokazati tim klosarima (vecinom) da je bolji od vecine njih, mora se malo istaci.Nice try wrote: 17 Jun 2019, 08:31
Osim ovih nasilnih scena koje preporučuješ našem Muteuponešto mi se sviđa od tvojih savjeta,mislim kad bi neko poslušao,ne bi pogriješio.
![]()

Prvo ih iz principa ne volim...
Drugo, ako već bude nečega... To je deset, dvadeset sekundi... I cao
Policija će doći samo pokupiti onoga što je popio batine, u većini slučajeva...
Drugo je kad se curice tuku pa povuci potegni, tad ima vremena i unprofor stići

Ne mora na grmalja. Mozda naleti na hiperbudalu kao sto sam ja.Duminjo wrote: 17 Jun 2019, 14:02 I ocijenis Jesil jači od glavnog.. Da ne bude ofsajd

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13981 times
- Been thanked: 9652 times
Ma ovi nasi kurjaci traze odmah. Ako jos odes, tek onda ce ti nalijepiti stotinu nekakvih prekrsaja. Kod mene komsija naucio tu lekciju.storm wrote: 17 Jun 2019, 20:40Mene ono malo zasmetalo... Dok čekaš policijuDeliler wrote: 17 Jun 2019, 20:35
Ma zna Mutevelija granicu. Malo sam se salio tu, ali da treba pokazati tim klosarima (vecinom) da je bolji od vecine njih, mora se malo istaci.![]()
Prvo ih iz principa ne volim...
Drugo, ako već bude nečega... To je deset, dvadeset sekundi... I cao
Policija će doći samo pokupiti onoga što je popio batine, u većini slučajeva...
Drugo je kad se curice tuku pa povuci potegni, tad ima vremena i unprofor stići![]()
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9503 times
- Been thanked: 15944 times
- Status: Online
Deliler wrote: 16 Jun 2019, 19:29 A kako ih i ne uhvatila kriza?
Gledam danasnje momke ,20-tih godina....majko mila, pa to kada pogledas s ledja, kao da gledas fosnu koja hoda na dvije racvice. Sake su im kao u i zenskih (ne dao Bog da se sa njim rukujes ono "seretski" muski).
Ipak, moram reci da sam jos vise iznenadjen pojavom, da takvi, obuku neke "slim" farmerke, hodaju kao da su su se uneredili, tezina negdje 55,5 kg i ONU SU COOOOOOL!
A ovi nasi momci, obicno sa sela, sirokih ramena, obuceni normalno, izgleda da su su uspjeli biti ubijedjeni da su oni zaostali, sta li... Pa ih vidis kako stidljivo narucuju nesto u restoranu, gledaju da ne upadaju u oci kada setaju negdje...mogu nabrajati dugo o tome.
Pa na sta ce ova svijet izaci?
Gdje su ovi pelengacasi bili u moje vrijeme... Sad sto si zenskastiji, utoliko vise si muskarcina. Znam da nema logike, ali, tako je danas.
Znaci, da sam ja sada mladji 20-ak godina, dzaba mi sve ...nista dok ne kupim one hlace sto stiscu cunu i ne daju ti da potrcis?![]()

Ako ga vidis iz auta, samo od struka na dole, s ledja, ne mozes skontat da li je musko ili zensko

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa to je to... Ljudi gledaju neke mrcine, a treba se bojati onih sa uzarenim očima

Nea toga u proteinima

Ponekad i sprijeda predstavlja problem.spacebound wrote: 17 Jun 2019, 20:42Deliler wrote: 16 Jun 2019, 19:29 A kako ih i ne uhvatila kriza?
Gledam danasnje momke ,20-tih godina....majko mila, pa to kada pogledas s ledja, kao da gledas fosnu koja hoda na dvije racvice. Sake su im kao u i zenskih (ne dao Bog da se sa njim rukujes ono "seretski" muski).
Ipak, moram reci da sam jos vise iznenadjen pojavom, da takvi, obuku neke "slim" farmerke, hodaju kao da su su se uneredili, tezina negdje 55,5 kg i ONU SU COOOOOOL!
A ovi nasi momci, obicno sa sela, sirokih ramena, obuceni normalno, izgleda da su su uspjeli biti ubijedjeni da su oni zaostali, sta li... Pa ih vidis kako stidljivo narucuju nesto u restoranu, gledaju da ne upadaju u oci kada setaju negdje...mogu nabrajati dugo o tome.
Pa na sta ce ova svijet izaci?
Gdje su ovi pelengacasi bili u moje vrijeme... Sad sto si zenskastiji, utoliko vise si muskarcina. Znam da nema logike, ali, tako je danas.
Znaci, da sam ja sada mladji 20-ak godina, dzaba mi sve ...nista dok ne kupim one hlace sto stiscu cunu i ne daju ti da potrcis?![]()
![]()
Ako ga vidis iz auta, samo od struka na dole, s ledja, ne mozes skontat da li je musko ili zensko![]()

Znači resume...
Mute obuci šire hlače...
Regular tab recimo...
Čim udjes u kafanu, zvizni prvog...
Naruči sok od naranče...
Čekaj onda trebe...
Mozda dočekas samo policiju...
Upropastismo momka
Mute obuci šire hlače...
Regular tab recimo...
Čim udjes u kafanu, zvizni prvog...