Samo se pali, gasi.

Kad odem u Bosnu, umocim se u Ugar.
Moderator: Krokodil Behko
Ja sam ga imala u stanu i meni nema razlike od obicnog ventilatora. Ok je ako radi uz AC, a on sam ne moze da rashladi (ovisi od velicine sobe i jacine ACa)storm wrote: 17 Jun 2019, 21:55 Na temu ventilatora... Dao bi si na strop u spavaćoj...
Kažu da je jako dobro kod vrućih dana... Ima netko iskustva![]()
Jedina mu je svrha sto zadrzava topli zrak da ne ide na drugi sprat, ili hladni, zavisi od godisnjeg doba.toxic wrote: 17 Jun 2019, 22:46Ja sam ga imala u stanu i meni nema razlike od obicnog ventilatora. Ok je ako radi uz AC, a on sam ne moze da rashladi (ovisi od velicine sobe i jacine ACa)storm wrote: 17 Jun 2019, 21:55 Na temu ventilatora... Dao bi si na strop u spavaćoj...
Kažu da je jako dobro kod vrućih dana... Ima netko iskustva![]()
A i lakat se pati u unutrašnjosti vozilagreeneyes wrote: 18 Jun 2019, 08:12 U autu upalim klimu, izduram jedno deset minuta i onda otvaram prozore. Ybg, nije lose s klimom, ali mi dosadno, ne mogu cuti, osjetiti okolinu![]()
Code: Select all
ovo je place holder za sliku kad dođem kući
Zasto ne ugradis klimu u kucu.gospođa Brams wrote: 18 Jun 2019, 11:26 Bez paljenja klime ne sjedam u auto
U kuci sjedim pred ventilatorom, tusiram se vise puta dnevno, umivam se hladnom vodom, presvlacim, pijem vode na litre, uglavnom umirem...nekad sam znala ujutro zatvorit prozore i zamracit do navecer pa onda tek otvorit, ali cini mi se da ni to vise ne pali, nema pomoci, ta toplina jednostavno kroz zidove prolazi i dzabe je sve
Ima u jednom dijelu kuce al u mom nema, a tu sam vecinu vremena
Kazu sa su Hercegovci izmisli Mercedesa jednosjeda samo da mogu dva lakta izbacit kroz prozor.
Mi nikako da sredimo tu fasadu na kuci, i uvijek si mislim da ce to bit puno bolje kad se zavrsi, znaci nema puno utjecaja po ljeti, steta. Po zimi cak nije toliki problem, ugrije se na kraju bez vecih problema, ali zato ljeti to je tolika sauna u kuci da je to strasnoMaja wrote: 18 Jun 2019, 12:11 Mi smo uradili fasadu, 8cm debljina stiropora al ne vidim razliku. Zimi je toplije, bas dosta toplije. Ljeto... jok. Mada, ako ces samo lezati i sjediti nije vruce al cim krenes nesto raditi![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest