Zagorka wrote:ja i nana i mati mi nekad išli preko njiva pa se materi učinila mačka meni janje a nani ništa

Janje lutalica, garantovano.
Zagorka wrote:ja i nana i mati mi nekad išli preko njiva pa se materi učinila mačka meni janje a nani ništa
sa nevjerovatnim mogućnostima transformacije.......Krokodil Behko wrote:Zagorka wrote:ja i nana i mati mi nekad išli preko njiva pa se materi učinila mačka meni janje a nani ništa
Krokodil Behko wrote: 23 Jun 2014, 12:27Zagorka wrote:ja i nana i mati mi nekad išli preko njiva pa se materi učinila mačka meni janje a nani ništa
Zagorka wrote: 29 Apr 2019, 18:59
Gledam sta li smo ovo lupetali, koga smo zajebavali, kad vidim ja prenosila riječi nečije, a ko li je taj dan bio kod mene
Nema ih puno ovakvih doduse.
Zagorka wrote: 23 Jun 2014, 12:12 kako mi neki dan isheba mozak jedna prazna osoba s ovim s*anjimaRečenice su išle otprilike ovako:"što vi ne nosite djetetu crveni konac oko ruke........danas se ništa ne prati dobro smo i živi........ja i nana i mati mi nekad išli preko njiva pa se materi učinila mačka meni janje a nani ništa........a sve zato što smo se vraćali istim putem..........mi trebamo drzati do vjere..........(pa onda predavanje oko suneta uz koje se dodaje da se ne klanja džaba sunsunet,što ima povezanost kao madagaskar i miljacka otprilike)......danas svi iznose smeće naveče zato su nam djeca blesava.........eno jeli onaj fikrin pao na godinu.........nekad djeca za po' godine hatmu davali............
........mijenjala sam raspolozenja ovim redom:..........:zijeva.......
.........
![]()
Ahhhh kakve uspomene.....potiskivanje zakonKrokodil Behko wrote: 29 Apr 2019, 19:03Zagorka wrote: 29 Apr 2019, 18:59
Gledam sta li smo ovo lupetali, koga smo zajebavali, kad vidim ja prenosila riječi nečije, a ko li je taj dan bio kod mene
Nema ih puno ovakvih doduse.
Zagorka wrote: 23 Jun 2014, 12:12 kako mi neki dan isheba mozak jedna prazna osoba s ovim s*anjimaRečenice su išle otprilike ovako:"što vi ne nosite djetetu crveni konac oko ruke........danas se ništa ne prati dobro smo i živi........ja i nana i mati mi nekad išli preko njiva pa se materi učinila mačka meni janje a nani ništa........a sve zato što smo se vraćali istim putem..........mi trebamo drzati do vjere..........(pa onda predavanje oko suneta uz koje se dodaje da se ne klanja džaba sunsunet,što ima povezanost kao madagaskar i miljacka otprilike)......danas svi iznose smeće naveče zato su nam djeca blesava.........eno jeli onaj fikrin pao na godinu.........nekad djeca za po' godine hatmu davali............
........mijenjala sam raspolozenja ovim redom:..........:zijeva.......
.........
![]()
Udjo dzinni
kakve halucinacije ti brbljas ?Deliler wrote: 15 Jun 2019, 18:14 Djecu pustati da se igraju napolju do aksama. Ako neko zeli da pusti djeci da se igraju i duze, onda sacekati jaciju. Izmedju aksama i jacije kuca. (Po hadisu).
Jos nisam poceo halucinirati, nadam se da ce tako i ostati. Tema je "vjerski obicaji i narodna tradicija". A sto ti ne poznajes islam, ne znaci da iko halucinira ako napise nesto, za sta ti nikada nisi cuo. Tvoj problem, pasa moj.Remzudin wrote: 15 Jun 2019, 18:34kakve halucinacije ti brbljas ?Deliler wrote: 15 Jun 2019, 18:14 Djecu pustati da se igraju napolju do aksama. Ako neko zeli da pusti djeci da se igraju i duze, onda sacekati jaciju. Izmedju aksama i jacije kuca. (Po hadisu).
nek djeca igraju dugo koliko hoce,vreme ne igra nikakvu ulogu.
Jedino sta djeca ne sme raditi,to je krikanje u trenutku ezana.
Time sto si rekao daje ono halucinacija, vec si intenSivno istudiran. Ponavljam, blage veze veze o Islamu ti nemas (i to nije moje misljenje, nego cinjenica, kojoj se uporiste moze naci ui tvojim proslim postovima, ne samo ovoga sa kojimse ne slazes). Pokrij se mokrim cebetom i idi skrabaj zapise.Remzudin wrote: 15 Jun 2019, 23:21 ja ne poznajem islam ?
da si mene intensivno studirao,dosao bi do Rezultata da si ti onaj koji nezna nista o Islamu.
Remzudin wrote: 15 Jun 2019, 18:34kakve halucinacije ti brbljas ?Deliler wrote: 15 Jun 2019, 18:14 Djecu pustati da se igraju napolju do aksama. Ako neko zeli da pusti djeci da se igraju i duze, onda sacekati jaciju. Izmedju aksama i jacije kuca. (Po hadisu).
nek djeca igraju dugo koliko hoce,vreme ne igra nikakvu ulogu.
Jedino sta djeca ne sme raditi,to je krikanje u trenutku ezana.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests