ne dam ja Soca nikom

Moderator: VIP
jel to nisam vise haniBla wrote: 19 Jun 2019, 14:49 za svaki slučaj isprobajte te psiho metode prvo na hanibalu i muteveliji pa onda primjenjujte na pravoj djeci![]()
VjezbajChloe wrote: 20 Jun 2019, 08:36
Pa da, u trudnoći jela po dvije banane na dan zbog grčeva.
Al' fakat, hvataju me u zadnje vrijeme. Na moru u vodi par putaSinoć u tri me probudio, kad sam nogom spucala u zid do kreveta onako ležeći, em što sam grč razbila em čini mi se da sam svu potisnutu ljutnju izbacila ...
![]()
zato jutros šepam...
![]()
Treba,a kalija ti ima u bananama zato ih i preporucuju sportasimaChloe wrote: 20 Jun 2019, 00:39 Je li on treba pojačati unos kalija kad grčevi hvataju?
ovo nije normalno kako me sad boli noga od grča
Buuudeeem ... Hvaalaaaaa @vilooo ...
Vrag wrote: 20 Jun 2019, 11:12VjezbajChloe wrote: 20 Jun 2019, 08:36
Pa da, u trudnoći jela po dvije banane na dan zbog grčeva.
Al' fakat, hvataju me u zadnje vrijeme. Na moru u vodi par putaSinoć u tri me probudio, kad sam nogom spucala u zid do kreveta onako ležeći, em što sam grč razbila em čini mi se da sam svu potisnutu ljutnju izbacila ...
![]()
zato jutros šepam...
![]()
Nema na cemu
U trudnoći sa maleckom sam imala te probleme. I rijetko mi se dešavalo da dođe do toga.
Ne trebas se brinuti...normalna pojavaChloe wrote: 20 Jun 2019, 11:32 Vragec, pa ja aktivna sam ...![]()
U trudnoći sa maleckom sam imala te probleme. I rijetko mi se dešavalo da dođe do toga.vila wrote: 20 Jun 2019, 11:24
Nema na cemu
Muku mucim sa grcevima i meni je super onaj magnezij 375 od dietpharma
Buduci da mrzim bilo kakve tablete i sve su mi ljigavog okusa,ovo mi je podnosljivo i pomaze
Međutim, malo sam se uplašila na moru, predaleko sam bila od obale, nikog u blizini a grč uhvatio i to do suza
a baš imam visoku toleranciju na bol.
Prvi put mi se to deesilo, i neugodan osjećaj skroz.
Šta ih uzrokuje?![]()