pa stisni pretekni

Moderator: VIP
Izgleda da nisu. Mene sad jos vise zanima dal neko tu stvarno kupuje lekove, wtf...
Na toj temperaturi, svejedno je koji ti daju, svi su pokvarenitoxic wrote: 20 Jun 2019, 15:20 Apotekarka
Udjes u apoteku u kojoj ima 30+ stepeni sa sve receptom za lek, i ona ti izvadi neki 10i lek i jos pita jel to to![]()
Ja imam drugi problem...Zagorka wrote: 20 Jun 2019, 18:28 Na temu:
Pričala sam da ima prazan plac u mahali. I sad prave tu kuću neke nove komšije. Malu, montažnu, ali trebali su saliti ploču/temelj.
I sad treba im voda, struja. Tražili, damo im. Ni prvi ni zadnji.
Zaibretilo me što su insistirali da plate i još nam poklone uzeli.
Uglavnom svi gledaju da ne plate, a još ako kažeš nije ništa već vidiš kako se udaljava.
Elem, kod ljudi sa sela sam primijetila (iako se u načelu ne slažemo u mnogim stavovima) da rijeđe ostaju dužni od čaršijanera.
Ovi moji, samo da je guzovače.
Šta voli? Nema veze što ima, svi se obraduju gesti darivanja. Ja imam kuma, baš ima love, ali voli vino baš. Kad god mu kupiš bocu dobrog, obraduje se.mad_max_ba wrote: 20 Jun 2019, 18:42Ja imam drugi problem...Zagorka wrote: 20 Jun 2019, 18:28 Na temu:
Pričala sam da ima prazan plac u mahali. I sad prave tu kuću neke nove komšije. Malu, montažnu, ali trebali su saliti ploču/temelj.
I sad treba im voda, struja. Tražili, damo im. Ni prvi ni zadnji.
Zaibretilo me što su insistirali da plate i još nam poklone uzeli.
Uglavnom svi gledaju da ne plate, a još ako kažeš nije ništa već vidiš kako se udaljava.
Elem, kod ljudi sa sela sam primijetila (iako se u načelu ne slažemo u mnogim stavovima) da rijeđe ostaju dužni od čaršijanera.
Ovi moji, samo da je guzovače.
Sta pokloniti covjeku koji ima sve.... A valjo mi nesta i to dobro...
Naravno da ne kupujem. Druga zemlja, otkud da znam, usla sam u prvu apoteku na koju sam naisla, a i brze bolje izasla