Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Podrinjac wrote: 21 Jun 2019, 22:14
Ja mislim da sad sa drugaricama priča da nikada nije sa gorim momkom izašla. A najgore što će se to proširiti, a grad mal.
Pa jel valjala makar šta.
Meni je kolega preporučivao kaze javljaj se ruznijim curama nece te odbiti
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
ElTriconi wrote: 21 Jun 2019, 22:15
E raje da vas nesto priupitam strucno.
Znaci restoran idem cesto sa radnim kolegama, znaci sjednemo i narucimo i ako smo za istim stolom konobarica jedna prvo meni stavlja, nema veze kakva je konfiguracija. Bila kafa bilo jelo.
Eee znaci, mene zanima sto je prikljucak uradjen vanserijski tude, nije sks vego onaj dvozilni sa sajlom
Ne znaci nista osim da je mozda s tobom opustenija kad prica ili si joj simpaticniji od ostalih, Sto ne znaci da se upucava
Mutevelija wrote: 21 Jun 2019, 22:17
Po ponasanju i izlaganju podrinjca cura je zgodna i lijepa malo vise od srednje
Zato sto je kucka.
Fakultetski obrazovana?
Hm ako ima cvike moze biti slatkica.
Zavisi moze biti streberka koja je samo ucila nije bila nikome atraktivna ali moze biti i zgodna, međutim danas je vise zena koje se obrazuju nego muskaraca pa tako da je neki prosjek,
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Podrinjac wrote: 21 Jun 2019, 21:50
Još gore. Faktički me u zemlju zakopala.
Isto ovako bilo...
Ustade sa stolice, reče:" Razočarana sam", i ode platiti sebi piće.
I ja ostadph sam u kafiću, ukopan, nikakav.
e i ona nekakva, dje ce to jbt nemoj je vise ni zvat
Podrinjac wrote: 21 Jun 2019, 22:14
Ja mislim da sad sa drugaricama priča da nikada nije sa gorim momkom izašla. A najgore što će se to proširiti, a grad mal.
Pa jel valjala makar šta.
Meni je kolega preporučivao kaze javljaj se ruznijim curama nece te odbiti
Pa nije neka ljepotica. Nisam ni ja neki ljepotan. Otprilike prema sebi.
Kad nisam sa njom mogao na kraj, možeš misliti kako bih sa ljepoticom završilo.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
ElTriconi wrote: 21 Jun 2019, 22:15
E raje da vas nesto priupitam strucno.
Znaci restoran idem cesto sa radnim kolegama, znaci sjednemo i narucimo i ako smo za istim stolom konobarica jedna prvo meni stavlja, nema veze kakva je konfiguracija. Bila kafa bilo jelo.
Eee znaci, mene zanima sto je prikljucak uradjen vanserijski tude, nije sks vego onaj dvozilni sa sajlom
Ne znaci nista osim da je mozda s tobom opustenija kad prica ili si joj simpaticniji od ostalih, Sto ne znaci da se upucava
Pocele me kolege zezat
Kazu njoj eto istih ste godina, vidi momka bosanca a ona brze bolje pobjeze
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Vanilla wrote: 21 Jun 2019, 22:22
Ne odustajte omladino
IMG_20190621_221631.png
De mi reci sto ne piju kafu u romanticnim filmovima nego vino kad hoće da testiraju snagu kreveta
Nazovi ih pa ih pitaj
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...