Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Hannibal wrote: 21 Jun 2019, 23:03
rume cekam te samo da nokte nalakiram i kosu isfeniram
Idi uci
parafunkcionalne kretnje donje vilice su kretnje donje mandibule koje nemaju funkcionalnu svrhu kao sto su skripanje i stiskanje zubima
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Pa hos ti nju zitgu, il joj pjesme pisat?
Cuj knedlu proguto.
Kakva je u plucima?
Ne idem ti ja po dejtovima da bih ikakvu gu. io, niti tražim to, već da imam srodnu dušu koju ću voljeti. Ako je to ikako moguće.
A i gore sam izjavio da me biram cure po vrsti muzike koju slušaju. Yebe mi se.
Kakvim dejtovima, jadan Podrinjac, kada ti je ovo prvi dejt...
Problem je sto trazis romantiku.
Da traziz da zigu samo, lakse bi ti bilo ne bi imao pritiska.
Ok ovu hocu samo sesat, lakse cu joj prici, cim se vise vezes teze je.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
parafunkcionalne kretnje donje vilice su kretnje donje mandibule koje nemaju funkcionalnu svrhu kao sto su skripanje i stiskanje zubima
nee donje mandibule, mandibula je donja vilicaa znaci samo mandibule
al dobro pamtiis, ja cito ovu recenicu deset puta dok sam zapamtio
A kako se zove gornja? De ti to provjeri, fali tu nesto, da ne ucim pogresno
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
A kako se zove gornja? De ti to provjeri, fali tu nesto, da ne ucim pogresno
maxillaa
to je sve, crno na beelo
Pitat` cu Pirovica