Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
divljaaa, hvala ti pa ti si med!
Mlada, slatka (podsjetis me malo na nasu lanci ).
E bas mi je drago da sam te vidjela
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Duminjo wrote: 24 Jun 2019, 20:00
Pa gdje je? Neuzubilah
Magija
Vanilla wrote: 24 Jun 2019, 19:59 divljaaa, hvala ti pa ti si med!
a vidjela si?
haj’ super
ja stavljala pa brisala, pa stavljala
Hvala ti na komplimentu “mlada”, taj mi se posebno sviđa
a i slatka hvala hvala
jadna li sam ako Klara vidi ovo
❤️ Majka❤️
Jedina osoba koja može svačije mjesto da zamjeni a njeno niko nemože. ❤️
Vanilla wrote: 24 Jun 2019, 19:59 divljaaa, hvala ti pa ti si med!
a vidjela si?
haj’ super
ja stavljala pa brisala, pa stavljala
Hvala ti na komplimentu “mlada”, taj mi se posebno sviđa
a i slatka hvala hvala
jadna li sam ako Klara vidi ovo
Jesam sve je tako kako sam napisala