warumDuminjo wrote: 25 Jun 2019, 13:25
Zadnji slobodan dan mi je bio 21 aprilasljedeci je 6 jula.. To je 75 dana. Jel ti lakse?
![]()
![]()

Moderator: VIP
warumDuminjo wrote: 25 Jun 2019, 13:25
Zadnji slobodan dan mi je bio 21 aprilasljedeci je 6 jula.. To je 75 dana. Jel ti lakse?
![]()
![]()
Evo par ideja Chloe.Chloe wrote: 25 Jun 2019, 13:16E draga moja, mislim da bi on tebe izludio.Debelokožac je on, i to teški.
Kod kuće je svoje. Ozljedio se. Prekinuo godišnji i otvorio bolovanje, a meni je najbolje rješenje da se preselim u firmu.![]()
![]()
Gdje bih se ja ovolika sklonila ...
Okolnosti.. Desi sestatebriga wrote: 25 Jun 2019, 13:55warumDuminjo wrote: 25 Jun 2019, 13:25
![]()
![]()
![]()
![]()
A fino sam mu reko da se Naguzi.. Et
I mene jucer jaran nafilova za remen.. Da bih trebo otići i vidjeti, mozda promijeniti.. Da ne smijem sa ovim krenuti.. Cijelu noc nisam oka sklopio.. Jeboga remen, što ista rečemad_max_ba wrote: 25 Jun 2019, 15:25 Sjebo sam štap sad zadnji put kad sam bio u ribi, zmijuga naletila na mene i ja je opaučim štapom i pukne mi treća fiksna vođica, kontam ima li iko u Visokom da popravlja štapove da mu odnesem ovaj i još jedan (on mi po pola puko) da mi napravi...
Ode zvat ove straije ribare....
Đoker zovi prijatelja, ako to ne uplali morat ću publiku pitat
![]()
PA jeboga remenDuminjo wrote: 25 Jun 2019, 15:27I mene jucer jaran nafilova za remen.. Da bih trebo otići i vidjeti, mozda promijeniti.. Da ne smijem sa ovim krenuti.. Cijelu noc nisam oka sklopio.. Jeboga remen, što ista rečemad_max_ba wrote: 25 Jun 2019, 15:25 Sjebo sam štap sad zadnji put kad sam bio u ribi, zmijuga naletila na mene i ja je opaučim štapom i pukne mi treća fiksna vođica, kontam ima li iko u Visokom da popravlja štapove da mu odnesem ovaj i još jedan (on mi po pola puko) da mi napravi...
Ode zvat ove straije ribare....
Đoker zovi prijatelja, ako to ne uplali morat ću publiku pitat
![]()
A zaboravio ja tacno sta si mi reko... To mene jebemad_max_ba wrote: 25 Jun 2019, 15:29PA jeboga remenDuminjo wrote: 25 Jun 2019, 15:27
I mene jucer jaran nafilova za remen.. Da bih trebo otići i vidjeti, mozda promijeniti.. Da ne smijem sa ovim krenuti.. Cijelu noc nisam oka sklopio.. Jeboga remen, što ista reče
reko sam ti za to, zvao jbt ovlaštenog....
jeste
e
Preso 96000..2013god.. Dizel.. Nie vakat?mad_max_ba wrote: 25 Jun 2019, 15:37e
jbg brat
nije ti vakat 100%
De ba ima u gugla ako nema u vugla....
"nemam pitanja , ali imam odgovore, o vama jednstavno sve znam "
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests