Ja prodao kilu graha cuce da mogu glasati za Dzejlu

Moderator: Krokodil Behko
Eno sad,exampLe wrote: 22 Jun 2019, 16:04Naravno.
Zato u svijetu ljudi ucestvuju i predstavljaju svoju drzavu na Europskim i Svjetskim prvenstvima u fudbalu, rukometu, kosarci, odrzavaju iste, prave stadione, dvorane, ulazu u sport, nauku, kulturu, voze i utrkuju se sa anamonim Formulama, motorima, automobilima a kod nas Dzejla pobijedila za ZvEzdama Granda.![]()
Eno sad se vozi trka Formule 1 u Francuskoj...’ta ce francuzi, kofol im se neke formule vrte u krug, nemaju oni Dzejlu koja je pobijedila na ZG.Fuddo wrote: 22 Jun 2019, 17:16Eno sad,exampLe wrote: 22 Jun 2019, 16:04
Naravno.
Zato u svijetu ljudi ucestvuju i predstavljaju svoju drzavu na Europskim i Svjetskim prvenstvima u fudbalu, rukometu, kosarci, odrzavaju iste, prave stadione, dvorane, ulazu u sport, nauku, kulturu, voze i utrkuju se sa anamonim Formulama, motorima, automobilima a kod nas Dzejla pobijedila za ZvEzdama Granda.![]()
ko da ti neko brani da sjednes u bolid i poderes hamiltona.
Suti, dobro je ovo, bolje i dzejla nego onaj sto nas je predstavljao u plivanju na oi..fenomenalni 250ti.
Ljudi se istusirali, osli kucama, a on jos maltretira bazen.
Il onaj u streljastvu, iselili citav kvart u riu da nekog slucajno ne umlati, fazlija, tako nesta.
ovaako bude i na forumuHannibal wrote: 22 Jun 2019, 15:07 kako ne gledat parove kad vidis ovo, ovo je po meni najbolji video na jutubu
Sta tebi ona tvoja uradi neki dan a Miki udari zeni samar i ona opet vice vrati se.
Otvaraj kapiju, pustajte me kuci.