Ja odoh na kuhinju.
Nemre ovo, neJde.

Super bi bilo i da prvo metnes djozluke, pa se bacis na duhovite opaske
Jesi izgorilaspacebound wrote: 25 Jun 2019, 17:58Super bi bilo i da prvo metnes djozluke, pa se bacis na duhovite opaske![]()
Oprosti ako sam te uvrijedio.spacebound wrote: 25 Jun 2019, 17:58Super bi bilo i da prvo metnes djozluke, pa se bacis na duhovite opaske![]()
Trebalo mi je vremena da skontam ovaj donji dio jel mrezast? Pa reko kako ce ovako na plazu, vidice se koka?spacebound wrote: 25 Jun 2019, 17:58Super bi bilo i da prvo metnes djozluke, pa se bacis na duhovite opaske![]()
Zar ostavljam dojam toliko fiju fic osobe, da i na tren pomislis da bih u necemu takvom izasla medju ljudeMirelam wrote: 25 Jun 2019, 21:43Trebalo mi je vremena da skontam ovaj donji dio jel mrezast? Pa reko kako ce ovako na plazu, vidice se koka?spacebound wrote: 25 Jun 2019, 17:58
Super bi bilo i da prvo metnes djozluke, pa se bacis na duhovite opaske![]()
Uh, laknulo mi kad skontah da su se boje poklopile![]()
Ispekla seVrag wrote: 25 Jun 2019, 18:15Jesi izgorilaspacebound wrote: 25 Jun 2019, 17:58
Super bi bilo i da prvo metnes djozluke, pa se bacis na duhovite opaske![]()
Znas sta je? Ja vise samom sebi ne vjerujem sta sam u stanju uraditi, mo's mislit drugimaspacebound wrote: 25 Jun 2019, 21:55Zar ostavljam dojam toliko fiju fic osobe, da i na tren pomislis da bih u necemu takvom izasla medju ljudeMirelam wrote: 25 Jun 2019, 21:43
Trebalo mi je vremena da skontam ovaj donji dio jel mrezast? Pa reko kako ce ovako na plazu, vidice se koka?
Uh, laknulo mi kad skontah da su se boje poklopile![]()
![]()
![]()
Super, ostajemo i sutra
Dok promijenim nijansu
Vjerujem, ista sam ti tak'aMirelam wrote: 25 Jun 2019, 21:59Znas sta je? Ja vise samom sebi ne vjerujem sta sam u stanju uraditi, mo's mislit drugimaspacebound wrote: 25 Jun 2019, 21:55
Zar ostavljam dojam toliko fiju fic osobe, da i na tren pomislis da bih u necemu takvom izasla medju ljude![]()
![]()
![]()
pas bio ko slago
De dok se nisi oguljala
pripremi jogurt
Jok, stoicki ja to podnosim
Al bio bi fol.spacebound wrote: 25 Jun 2019, 22:00Vjerujem, ista sam ti tak'aMirelam wrote: 25 Jun 2019, 21:59
Znas sta je? Ja vise samom sebi ne vjerujem sta sam u stanju uraditi, mo's mislit drugima![]()
![]()