mad_max_ba wrote: 25 Jun 2019, 15:39"nemam pitanja , ali imam odgovore, o vama jednstavno sve znam "
nemaš pojma
![]()

Moderator: VIP
mad_max_ba wrote: 25 Jun 2019, 15:39"nemam pitanja , ali imam odgovore, o vama jednstavno sve znam "
nemaš pojma
![]()
10 godina 250000 kmDuminjo wrote: 25 Jun 2019, 15:39Preso 96000..2013god.. Dizel.. Nie vakat?mad_max_ba wrote: 25 Jun 2019, 15:37
e
jbg brat
nije ti vakat 100%
De ba ima u gugla ako nema u vugla....
Ovo sam napiso da mi Jos neko potvrdi. Prpa me jebiga ti.. Zamisli stanem kod celja negdje i storm me natakari![]()
Jedno će me jebat, kako god okrenemmad_max_ba wrote: 25 Jun 2019, 15:4010 godina 250000 kmDuminjo wrote: 25 Jun 2019, 15:39
Preso 96000..2013god.. Dizel.. Nie vakat?
Ovo sam napiso da mi Jos neko potvrdi. Prpa me jebiga ti.. Zamisli stanem kod celja negdje i storm me natakari![]()
sad se sjećam
...
meni gori onaj ti hladnjak
Tracare s autfita. Nismo mi i necemo vise nikad
PricajBlack woman wrote: 28 Jun 2019, 11:36 Kako ne bi voljela iskreno da mi se to desi što je njoj,
da mi se život sruši,sve što se godinama gradilo i dizalo,u jednom trenu da se sve to sruši zbog druge žene,iskreno ne znam kako bi se
ponašala,kako bi se u tom trenutku postavila.
Ne znam. Ja to skroz drugacije gledam. Nije zbog druge zene vec zbog muskarca. I to njenog. Tog istog s kim je gradila zivot. Nekako uvijek se krivi trecu osobu mjesto onu koja bi trebala da pripazi i razmisli, a to je uvijek suprug/supruga ili decko/djevojka. A s druge strane, da nije ta, bila bi neka druga..Black woman wrote: 28 Jun 2019, 11:36 Kako ne bi voljela iskreno da mi se to desi što je njoj,
da mi se život sruši,sve što se godinama gradilo i dizalo,u jednom trenu da se sve to sruši zbog druge žene,iskreno ne znam kako bi se
sve ok, nema ljutnje,svi mi komentiramo,tako i ja situaciju koja mi je ispred nosa koja me malo zatekla, sad tek vidim da je žena govorila istinuuvijek_kontra wrote: 28 Jun 2019, 16:13Ne znam. Ja to skroz drugacije gledam. Nije zbog druge zene vec zbog muskarca. I to njenog. Tog istog s kim je gradila zivot. Nekako uvijek se krivi trecu osobu mjesto onu koja bi trebala da pripazi i razmisli, a to je uvijek suprug/supruga ili decko/djevojka. A s druge strane, da nije ta, bila bi neka druga..Black woman wrote: 28 Jun 2019, 11:36 Kako ne bi voljela iskreno da mi se to desi što je njoj,
Izvinjavam se, samo razmisljanje. Ne se ljutit, svakako ne znam(o) citavu situaciju.![]()