AhDuminjo wrote: 18 Jun 2019, 14:33 Napravio kafu, prosuo, zalio pola kuhinje. Cistim i psujem. Napravim drugu i opet prospem po istom.. Nista ne opsujem, napravim trecu. Sjedim i pijem. Ocisticu kasnije![]()
Sad mogu zaboraviti Hercegovke
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
AhDuminjo wrote: 18 Jun 2019, 14:33 Napravio kafu, prosuo, zalio pola kuhinje. Cistim i psujem. Napravim drugu i opet prospem po istom.. Nista ne opsujem, napravim trecu. Sjedim i pijem. Ocisticu kasnije![]()

Ne znam koliko cesto pije taj caj ali bi bilo bolje da uzima nesto drugo za stolicuMaja wrote: 04 Jul 2019, 17:51 Rekao mi tata da mu napravim caj od sene (za tvrdu stolicu).
Nisam znala da on stavi tog caja "izmedju 3 prsta" i zahvatim onu veliku kasiku pa napravim od toga.
Nekad nocas ga uhvatilo....sta da vam pricam...

Otprilike jednom mjesecno. Ali samo mu on pomogne kad mu se desi zatvor.vila wrote: 04 Jul 2019, 18:15Ne znam koliko cesto pije taj caj ali bi bilo bolje da uzima nesto drugo za stolicuMaja wrote: 04 Jul 2019, 17:51 Rekao mi tata da mu napravim caj od sene (za tvrdu stolicu).
Nisam znala da on stavi tog caja "izmedju 3 prsta" i zahvatim onu veliku kasiku pa napravim od toga.
Nekad nocas ga uhvatilo....sta da vam pricam...
Nije bas preporucljiv za srcane bolesnike
Imam negdje zapisan jedan recept protiv zatvora ako ti treba proslijedit cu ti
A dobro onda...nije to cestoMaja wrote: 04 Jul 2019, 18:28Otprilike jednom mjesecno. Ali samo mu on pomogne kad mu se desi zatvor.vila wrote: 04 Jul 2019, 18:15
Ne znam koliko cesto pije taj caj ali bi bilo bolje da uzima nesto drugo za stolicu
Nije bas preporucljiv za srcane bolesnike
Imam negdje zapisan jedan recept protiv zatvora ako ti treba proslijedit cu ti