Vojska BiH
Moderator: Krokodil Behko
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Status: Offline
Re: ZBOG FRIZURE: U Banjoj Luci napadnuta potporučnica OS BiH, djevojka koja vozi tenk i skače sa Starog mosta
Djevojka je odlučna i ima adrenalina viška zasigurno, vjerovatno je u oči uoala nekoj "Jaliliji" .
Ostalo je cutanje.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Re: ZBOG FRIZURE: U Banjoj Luci napadnuta potporučnica OS BiH, djevojka koja vozi tenk i skače sa Starog mosta
Oglasila se Dajana Dangubić nakon napada: Problem je ponašanje policajca
U noći između 29. i 30. juna nepoznati muškarac je napao dvije djevojke u Banja Luci, a među njima je bila i Dajana Dangubić, pripadnica Oružanih snaga BiH.
Ona se oglasila danas i naglasila da nije problem što je zadobila povrede, nego ponašanje policije.
- Ja o tome nikad ne bih pisala ni pričala ali isprovocirao me način na koji se policija odnosila prema tome. Šokirala sam se da se to desilo i odmah rekla zovi policiju. Milica ih je nazvala, a policija je rekla otiđite u najbližu stanicu, kao ne mogu oni doći na teren. Mi smo uzele taksi i otišle u najbližu stanicu - kazala je Dangubić te dodala:
"Razgovor je trajao pola sata. Zapisivali su izjavu na papir, nisu nas uopše ozbiljno shvatili. Meni je ispod časti da te policajac diskriminira i da ti kaže 'Slušaj mala, vi hodate navečer po parku, jeste li ga isprovocirale', vjerovatno je išao na gej konotaciju. On opravdava nasilje izgledom ili seksualnom pripadnošću."
Nakon što je rekla policiji da je pripadnica Oružanih snaga, promijenili su pristup.
- Kad sam izašla iz stanice počeli su me zvati na telefon: Nemojte se ljutiti, noć je bila duga, imali smo mnogo problema, možete li ovo, možete li ono - rekla je.
avaz.ba
U noći između 29. i 30. juna nepoznati muškarac je napao dvije djevojke u Banja Luci, a među njima je bila i Dajana Dangubić, pripadnica Oružanih snaga BiH.
Ona se oglasila danas i naglasila da nije problem što je zadobila povrede, nego ponašanje policije.
- Ja o tome nikad ne bih pisala ni pričala ali isprovocirao me način na koji se policija odnosila prema tome. Šokirala sam se da se to desilo i odmah rekla zovi policiju. Milica ih je nazvala, a policija je rekla otiđite u najbližu stanicu, kao ne mogu oni doći na teren. Mi smo uzele taksi i otišle u najbližu stanicu - kazala je Dangubić te dodala:
"Razgovor je trajao pola sata. Zapisivali su izjavu na papir, nisu nas uopše ozbiljno shvatili. Meni je ispod časti da te policajac diskriminira i da ti kaže 'Slušaj mala, vi hodate navečer po parku, jeste li ga isprovocirale', vjerovatno je išao na gej konotaciju. On opravdava nasilje izgledom ili seksualnom pripadnošću."
Nakon što je rekla policiji da je pripadnica Oružanih snaga, promijenili su pristup.
- Kad sam izašla iz stanice počeli su me zvati na telefon: Nemojte se ljutiti, noć je bila duga, imali smo mnogo problema, možete li ovo, možete li ono - rekla je.
avaz.ba
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1586 times
- Been thanked: 1451 times
možda je stavila minival,pa ju zato napali... 
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- Hurija
- Pandora

Ostalo je cutanje.
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Nemaju, oni su forumasi.
. . . . . . . . .
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14551 times
- Been thanked: 10057 times
Nemaju, jer sta ce zena u vojsci? Sta ce u parku po mraku? Sta ce joj kratka kosa?
Zasto nije za sporetom, zasto ne kuha ruckove, pravi pite, radja djecu?
Njeno je smao da se naguzi kad gazda Muz to pozeli, i da drzi gubicu zatvoreno, jer tako treba i mora?
'ta ce ona?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Hurija
- Pandora

Sve sa oproštenjem "kuronje" u PM. 
Ostalo je cutanje.
- Socrates
- Forum [Bot]
Sto meni dislajk? 
. . . . . . . . .
- Hurija
- Pandora

Zatoi što vrebaš u" mraku" i svakom si loncu poklopac. 
Ostalo je cutanje.
- Socrates
- Forum [Bot]
Ne znam sta bih drugo radio na Forumu.
Ako hoces da komentarisem ovaj tvoj prvi komentar ozbiljno, mogao bih I to.
Ako hoces da komentarisem ovaj tvoj prvi komentar ozbiljno, mogao bih I to.
. . . . . . . . .
- Hurija
- Pandora

Ma moj prvi komentar je bio dobranamjeran , iskreno se pitam šta u kasno doba dvije djevoje same imaju da traže u parku recimo oko Metalne škole u BL ili oko Kastela , bez uvrede u kasna doba tu se skuplja šljam, postupci policije Hm , primititivno brate , neotesano sve je ok Socrates 
Ostalo je cutanje.
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
pa bila djevojka s djevojkom, cuj sta ce tu
cudno mi da treniranog profesionalca razbije ulicar, da se ne uspije odbraniti
cudno mi da treniranog profesionalca razbije ulicar, da se ne uspije odbraniti
- Hurija
- Pandora

Ni David se nije odbranio Damire sjetii se, pardon otac mu je Davor
Last edited by Hurija on 08 Jul 2019, 14:33, edited 1 time in total.
Ostalo je cutanje.
- harlekin
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 166 times
- Been thanked: 372 times
- Status: Online
Vecinom svaka medalja ima dvije strane,tko ce ga znat ak moze tenk vozit mozda joj nije ni problem sprdat nekog lika pa nakon dvije iza uha ic na staru zensku pricu ja fina on mene klep.
Naravno ne kazem da je bilo tako nego da je isto moguce,a od policije ne znam sto je ocekivala,meni provale auto,razbiju prozor i sjebu krov,ja pozovem policiju,zavrsim u stanici 2h ispitivanja protekla tri dana sta sam radio gdje bio,reko decki ako se dobro sjecam meni su provalili auto da tog lika potrazite pa njega ispitujete malo?i ko carobnim stapicem 2h se pretvori u 6h i jedva se izvuko da ne prespavam kod njih
Naravno ne kazem da je bilo tako nego da je isto moguce,a od policije ne znam sto je ocekivala,meni provale auto,razbiju prozor i sjebu krov,ja pozovem policiju,zavrsim u stanici 2h ispitivanja protekla tri dana sta sam radio gdje bio,reko decki ako se dobro sjecam meni su provalili auto da tog lika potrazite pa njega ispitujete malo?i ko carobnim stapicem 2h se pretvori u 6h i jedva se izvuko da ne prespavam kod njih
- Socrates
- Forum [Bot]
Pa naravno da je bio dobronamjeran, hurija.
Ja sam ti dao podrsku, bio sam sarkastican. Ovdje I ne vrijedi nista drugo.
Ako trazimo zaista ozbiljan odgovor na tvoje pitanje, onda moramo ozbiljno, a to bas i nije nesto zahvalno na Forumu.
Prvo pogledaj na sta svode razgovore sa zenama ovdje, pa se onda treba upitati sljedece pitanje.
Ja sam ti dao podrsku, bio sam sarkastican. Ovdje I ne vrijedi nista drugo.
Ako trazimo zaista ozbiljan odgovor na tvoje pitanje, onda moramo ozbiljno, a to bas i nije nesto zahvalno na Forumu.
Prvo pogledaj na sta svode razgovore sa zenama ovdje, pa se onda treba upitati sljedece pitanje.
. . . . . . . . .
- Hurija
- Pandora

Socrates blokirala sam PP a znam se odbraniti i odgovoriti 
Ostalo je cutanje.
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 1 time
aha, mislila si na Davida, OK, ipak je tu prica mutnija, ubica je (vjerovatno) bilo vise, onda, ono na sta sam ja aludirao je da je zena profesionalni vojnik, oficir i da je napao jedan napadac, mislim da je trebala moci izaci na kraj sa njimHurija wrote: 08 Jul 2019, 14:30 Ni David se nije odbranio Damire sjetii se, pardon otac mu je Davor
- Socrates
- Forum [Bot]
Hajde, ovdje cu, jer je povezana tema. Oko tretmana zena.
Americki zenski fudbalski tim je juce osvojio titulu svjetskih prvakinja. Cetvrti put, a samo osam prvenstava je odigrano. Ako to poredimo sa muskim fudbalom, otprilike su kao Brazil na ljestvici svih vremena. Dominacija totalna.
I sve je to divno i sjajno, da nema I prica iza toga. Zenski fudbalski tim Amerike je morao Americki Fudbalski Savez predati na sud jer su placene daleko slabije od muskaraca, mada je muski fudbalski tim obicna rupa u svjetskim razmjerama.
I juce, citava Amerika sretna, ali fudbalerke porucuju da ovaj uspjeh nece izbrisati ono sto je vaznije, a to je ovaj sudski slucaj. Njihov kapiten u finalu, Megan Rapinoe, koja je gay, I koja odbija da pjeva americku himnu zbog tretmana zena I gejeva, a i zbog Trumpa, je malo proslavila a onda podsjetila da ima jos mnogo posla da se odradi, da ih ne lupaju paternalisticki po ramenu, I zamagljuju vaznu politicku konverzaciju time sto im govore da su american sweethearts.
Americki zenski fudbalski tim je juce osvojio titulu svjetskih prvakinja. Cetvrti put, a samo osam prvenstava je odigrano. Ako to poredimo sa muskim fudbalom, otprilike su kao Brazil na ljestvici svih vremena. Dominacija totalna.
I sve je to divno i sjajno, da nema I prica iza toga. Zenski fudbalski tim Amerike je morao Americki Fudbalski Savez predati na sud jer su placene daleko slabije od muskaraca, mada je muski fudbalski tim obicna rupa u svjetskim razmjerama.
I juce, citava Amerika sretna, ali fudbalerke porucuju da ovaj uspjeh nece izbrisati ono sto je vaznije, a to je ovaj sudski slucaj. Njihov kapiten u finalu, Megan Rapinoe, koja je gay, I koja odbija da pjeva americku himnu zbog tretmana zena I gejeva, a i zbog Trumpa, je malo proslavila a onda podsjetila da ima jos mnogo posla da se odradi, da ih ne lupaju paternalisticki po ramenu, I zamagljuju vaznu politicku konverzaciju time sto im govore da su american sweethearts.
. . . . . . . . .
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1659 times
- Been thanked: 3125 times
tl:drSocrates wrote: 08 Jul 2019, 14:58 Hajde, ovdje cu, jer je povezana tema. Oko tretmana zena.
Americki zenski fudbalski tim je juce osvojio titulu svjetskih prvakinja. Cetvrti put, a samo osam prvenstava je odigrano. Ako to poredimo sa muskim fudbalom, otprilike su kao Brazil na ljestvici svih vremena. Dominacija totalna.![]()
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820