Seksajte se u svlačionici u trgovini

Mislim, kome je ok, neka izvoli.
Moderators: spacebound, Duminjo
Seksajte se u svlačionici u trgovini
Nema mašte,lijen je,to pod broj jedanstorm wrote: 08 Jul 2019, 16:23 Ja baš mislim, da momak ima mašte, želi podići i vratiti strast na nivo prvih dana /mjeseci...
Vi koji tvrdite da vam je bilo isto prvih dana i nakon osam godina...
Pod broj jedan... Lažete
Pod broj dva... Silovito lažete
Brao majstore, samo vatreno![]()
damir5 wrote: 08 Jul 2019, 16:45 mene sad zanima sta konkretno nedostaje na spisku pa da ne bude glup i nemaštovit![]()
Ma jaNice try wrote: 08 Jul 2019, 17:54Nema mašte,lijen je,to pod broj jedanstorm wrote: 08 Jul 2019, 16:23 Ja baš mislim, da momak ima mašte, želi podići i vratiti strast na nivo prvih dana /mjeseci...
Pod broj jedan... Lažete
![]()
Pod broj dva,eto svako mora znati kako će on,ako uspije naravno,imati seks mjesec dana![]()
Pod tri, zašto je nevjerojatno da par ima jednako vatren seks i na početku veze i nakon deceniju,dvije,tri?
Šta,istroši se strast?
Godine je ne brišu,mogu je samo produbiti,seks učiniti boljim jer bolje poznajemo partnera i samim tim možemo doći do većeg uzbuđenja.
I,lažeš da ti sve ovakve novotarije odgovaraju i čine ti se cool![]()
nije ih internet iznjedrio nego se ranije nije znalo za njih, bili su idioti u svoja 4 zidaspacebound wrote: 08 Jul 2019, 12:09 Nista bolje nego da cijeli svijet kad cete sta radit.Genijalno
Kakve je sve idiote iznjedrio internet![]()
Pa ne istrosi se strast za dvije tri decenije, vec nesta drugo. Zamal ne rece, izlizo sam se.Nice try wrote: 08 Jul 2019, 17:54Nema mašte,lijen je,to pod broj jedanstorm wrote: 08 Jul 2019, 16:23 Ja baš mislim, da momak ima mašte, želi podići i vratiti strast na nivo prvih dana /mjeseci...
Pod broj jedan... Lažete
![]()
Pod broj dva,eto svako mora znati kako će on,ako uspije naravno,imati seks mjesec dana![]()
Pod tri, zašto je nevjerojatno da par ima jednako vatren seks i na početku veze i nakon deceniju,dvije,tri?
Šta,istroši se strast?
Godine je ne brišu,mogu je samo produbiti,seks učiniti boljim jer bolje poznajemo partnera i samim tim možemo doći do većeg uzbuđenja.
Da.storm wrote: 08 Jul 2019, 17:59Ma jaNice try wrote: 08 Jul 2019, 17:54
Nema mašte,lijen je,to pod broj jedan![]()
Šta,istroši se strast?
Lažem![]()
I ti lažeš da ti se istrošioFuddo wrote: 08 Jul 2019, 18:04Pa ne istrosi se strast za dvije tri decenije, vec nesta drugo. Zamal ne rece, izlizo sam se.Nice try wrote: 08 Jul 2019, 17:54
Nema mašte,lijen je,to pod broj jedan![]()
Šta,istroši se strast?
![]()
Pa kad ti možeš reći,onako za kompletne parove sa stažom da lažu,mogu i ja reći za tebe da ne vjerujem kako se čovjeku u tvojim godinama sviđa ovakvo ponašanje.Samo zato jer djeluje kao nešto novo,avanturistički i sl.
Da je sam’ on, ledja me zajebaju.
Neću, neka ga, da se nadjeNice try wrote: 08 Jul 2019, 18:15Pa kad ti možeš reći,onako za kompletne parove sa stažom da lažu,mogu i ja reći za tebe da ne vjerujem kako se čovjeku u tvojim godinama sviđa ovakvo ponašanje.Samo zato jer djeluje kao nešto novo,avanturistički i sl.
Buket uzmi nazad,molim![]()
Sutra ćemo nastaviti.storm wrote: 08 Jul 2019, 18:25Neću, neka ga, da se nadjeNice try wrote: 08 Jul 2019, 18:15
Pa kad ti možeš reći,onako za kompletne parove sa stažom da lažu,mogu i ja reći za tebe da ne vjerujem kako se čovjeku u tvojim godinama sviđa ovakvo ponašanje.Samo zato jer djeluje kao nešto novo,avanturistički i sl.
Pa meni je laž, da je isto prvi dan i nakon osam godina i nakon petnaest, bez da uneses nešto novo, naime, bio sam i u prvom i u osmoj i u petnaestoj godini veze...
To što se sad tješite nije moja stvar.
A ne kažem da ne može, ali treba malo raznih stvari. Poput ovih 28...
Osim ako je point reprodukcija i potreba.
Meni nije.
Ma mozda bi i moglo da cojek marne onu vijagru, haj mu znaj. Mene sramota trazit da mi propise, sta ce ljudi rec.storm wrote: 08 Jul 2019, 18:25Neću, neka ga, da se nadjeNice try wrote: 08 Jul 2019, 18:15
Pa meni je laž, da je isto prvi dan i nakon osam godina i nakon petnaest, bez da uneses nešto novo, naime, bio sam i u prvom i u osmoj i u petnaestoj godini veze...
To što se sad tješite nije moja stvar.
A ne kažem da ne može, ali treba malo raznih stvari. Poput ovih 28...
Osim ako je point reprodukcija i potreba.
Meni nije.
Ti traži savjete na netu,ali samo poze sa ograničenim pokretima
E nek si ti bacje, pa makar ga ja vise nikad ne pristavio.
Ja ba, okacis onaj znak na cunu, ko na autima sto ima za prednost na parkingu. Ma moglo bi to, sta.