Gadjas nekako trećine, super... Sad motiv.
Fotke su korektne, svjetlost oke, ali za wooow treba raditi na motivu... Onaj šumarak na prvoj ima potencijal, mada bi jače udario u zalasku kao silhueta...
Ali cool, vidim da radiš naprijed
Gadjas nekako trećine, super... Sad motiv.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Znas sta,zaista sve slucajne slike cisto onako uzivam da slikam ovako,prosto me ispunjava,e sad da malo vise obratimstorm wrote: 08 Jul 2019, 21:06Gadjas nekako trećine, super... Sad motiv.
Fotke su korektne, svjetlost oke, ali za wooow treba raditi na motivu... Onaj šumarak na prvoj ima potencijal, mada bi jače udario u zalasku kao silhueta...
Ali cool, vidim da radiš naprijed![]()

lejlamo wrote: 08 Jul 2019, 21:20 e, a zaista su predjeli wow
lanči, ima ona neka tvoja sa svjetionikom nekim, nešto galebovi iznad, okolo, ispod....taj motiv mi je![]()
![]()
ako ti je blizu probaj to uslikati iz još nekih uglova, pliz![]()
i ovo što kaže storm,![]()
Hvala ina

Jesam:)

Bilo bi dovoljno da znas okrenut sliku
Ovo mi je pogled iz firme, i ovo nisu lokacije za rotacione aktivnosti rogatih ljubimaca...nego prostor za nas rogate uzivaoce nikotinskog dima.Konsultant wrote: 08 Jul 2019, 11:24Sjoooo Sheva lokacije za rotacione aktivnosti tog tvog rogatog ljubimca. Prostor, klupe, ograda, intima![]()

lipljan??mad_max_ba wrote: 15 Jul 2019, 12:22 obzirom na shevalovu vodu, ovo živi u vodi
P.S.
No animals were harmed during this photo session![]()
A nema toga na Bosni izumrlo 98KREMENAC wrote: 15 Jul 2019, 18:32lipljan??mad_max_ba wrote: 15 Jul 2019, 12:22 obzirom na shevalovu vodu, ovo živi u vodi
P.S.
No animals were harmed during this photo session![]()