Imala sam isti problem, i jedino sto sam uradila je nazvala providera te mi oni poslali code koji je "odobrio pristup, tacnije, rekli mi sta da promijenim u postavkama IP adrese i gatewaya (cini mi se)
O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14685 times
- Been thanked: 10191 times
- Status: Offline
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Imala sam isti problem, i jedino sto sam uradila je nazvala providera te mi oni poslali code koji je "odobrio pristup, tacnije, rekli mi sta da promijenim u postavkama IP adrese i gatewaya (cini mi se)
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Pa sto onda ovaj serviser to ne uradii rekla sam da mi je hitnoJulia-Klara wrote: 12 Jul 2019, 08:21
Kako da nazovem tog providera?
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
provajder ti je eronet pretpostavljam
nazoves njihov helpdesk, imaj telefon kod sebe i reci da ti wifi ne radi
oni ce ti ili na broj poslati "fix" pa ce se aktivirati sam, ili te navigiraju i objasne kako da promijenis sama postavke
ali telefon ti je tamo gdje si ga kupila, znaci - zaboravi
oni ce ti ili na broj poslati "fix" pa ce se aktivirati sam, ili te navigiraju i objasne kako da promijenis sama postavke
Pa jest tamo je kod njih. Ali to me nece sprijeciti da sada odem po njega i napravim haos tamo i uzmem svoj mobitelJulia-Klara wrote: 12 Jul 2019, 08:28 provajder ti je eronet pretpostavljam
Koji kreteni bozee znaci jedan poziv i rijesis problem i umjesto da rijese to cim prije oni tako. Bas njih briga sto ja moram da se slikam i sto mi hitno treba taj mob.
Hajde Julija hvala ti, idem cao
- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
Oooo Merlinka nam dosla 
Sretno ti zelim u novim pohodima
Sretno ti zelim u novim pohodima
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Pa de, mozda nije to. Ja ti samo kazem sta je kod mene bilo, ne mora znaciti da je i kod isti slucajMerlin246 wrote: 12 Jul 2019, 08:32Pa jest tamo je kod njih. Ali to me nece sprijeciti da sada odem po njega i napravim haos tamo i uzmem svoj mobitelJulia-Klara wrote: 12 Jul 2019, 08:28 provajder ti je eronet pretpostavljam
ali telefon ti je tamo gdje si ga kupila, znaci - zaboravi![]()
Koji kreteni bozee znaci jedan poziv i rijesis problem i umjesto da rijese to cim prije oni tako. Bas njih briga sto ja moram da se slikam i sto mi hitno treba taj mob.
Hajde Julija hvala ti, idem cao![]()
Rileks
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
ma hajde kupićeš u Minkenu veći i ljepši 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10040 times
- Been thanked: 16958 times
- Status: Online
Nekad si mi se javila na pp jer si citala tu temu.Pa sam odvajala svoje vrijeme da ti nadugo i nasiroko objasnjavam i podupirala te dok si razmisljala da li da ides ili da ostanes.Ne bi mi mrsko ni neke stvari da se raspitam i javim ti.Da li su ti pomogle ne znam, ali sam izdvojila svoje vrijeme za tebe.Kasnije si pocela bjesomucno da me prozivas po forumu i pokusavas me ismijati.Ni sad ne mozes da se mene ne dotaknes.Na obraz tiMerlin246 wrote: 12 Jul 2019, 08:04 Probudila se u 5 nisam mogla vise spavati. Isla sam i prije od kuce na duze vrijeme al sad nekako imam osjecaj kao da se udajem i napustam kucu i svoje![]()
Veceras idem za Minhen i toliko sam uzbudjena sta ce i kako ce to biti, hoce li mi se svidjeti, kako cu se uklopiti, kako cu se snaci s jezikomTrebala bih na odjelu intenzivne njege biti, pa me onda jos veca panika hvata. Najteze mi pada sto je ljeto a ja necu moci u Hrvatsku da idem na more.
Al bila sam mjesec dana i uhvatila bojee
dosla kuci prije 3 dana i sad u tu Njemacku, sve mi nekako to nepoznato, kao da idem na Mars imam osjecaj
Ako mi bude mnogo zajebano, visit cu na forumu, otvoriti svoju temu i jadati se vama hahaha salim se, necu nego cu onda u Italiju da odem ili kod Soca u Kanadu
![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Zeno razmijenile smo 2 poruke haha. Cuj izdvajala ona svoje dragocjeno vrijeme za mene i podupirala me da odem iz BiHspacebound wrote: 12 Jul 2019, 11:05Nekad si mi se javila na pp jer si citala tu temu.Pa sam odvajala svoje vrijeme da ti nadugo i nasiroko objasnjavam i podupirala te dok si razmisljala da li da ides ili da ostanes.Ne bi mi mrsko ni neke stvari da se raspitam i javim ti.Da li su ti pomogle ne znam, ali sam izdvojila svoje vrijeme za tebe.Kasnije si pocela bjesomucno da me prozivas po forumu i pokusavas me ismijati.Ni sad ne mozes da se mene ne dotaknes.Na obraz tiMerlin246 wrote: 12 Jul 2019, 08:04 Probudila se u 5 nisam mogla vise spavati. Isla sam i prije od kuce na duze vrijeme al sad nekako imam osjecaj kao da se udajem i napustam kucu i svoje![]()
Veceras idem za Minhen i toliko sam uzbudjena sta ce i kako ce to biti, hoce li mi se svidjeti, kako cu se uklopiti, kako cu se snaci s jezikomTrebala bih na odjelu intenzivne njege biti, pa me onda jos veca panika hvata. Najteze mi pada sto je ljeto a ja necu moci u Hrvatsku da idem na more.
Al bila sam mjesec dana i uhvatila bojee
dosla kuci prije 3 dana i sad u tu Njemacku, sve mi nekako to nepoznato, kao da idem na Mars imam osjecaj
Ako mi bude mnogo zajebano, visit cu na forumu, otvoriti svoju temu i jadati se vama hahaha salim se, necu nego cu onda u Italiju da odem ili kod Soca u Kanadu
![]()
![]()
Nitko te ne ismijava, nego se sjetila toga kako ovi sto odu gore samo o tome pricaju i druge smaraju kao da su narodni heroji zato jer su otisli negdje izvan svoje zemlje.. a moj obraz je cist, ne znam jesam li ti mozda trebala poslati zahvalicu s 500 eura zato jer si odgovorila na dvije poruke
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Ti si svoj obraz pokazala...spacebound wrote: 12 Jul 2019, 11:05
Nekad si mi se javila na pp jer si citala tu temu.Pa sam odvajala svoje vrijeme da ti nadugo i nasiroko objasnjavam i podupirala te dok si razmisljala da li da ides ili da ostanes.Ne bi mi mrsko ni neke stvari da se raspitam i javim ti.Da li su ti pomogle ne znam, ali sam izdvojila svoje vrijeme za tebe.Kasnije si pocela bjesomucno da me prozivas po forumu i pokusavas me ismijati.Ni sad ne mozes da se mene ne dotaknes.Na obraz ti![]()
"ignorance is bliss"
E isla sam po mob. Kazu poslali ga vec na servis, u Sarajevu je i da ce mi ga dostaviti na adresu u Minhen.
Hajde razguli nisam ti se obratila.mad_max_ba wrote: 12 Jul 2019, 15:18Ti si svoj obraz pokazala...spacebound wrote: 12 Jul 2019, 11:05
Nekad si mi se javila na pp jer si citala tu temu.Pa sam odvajala svoje vrijeme da ti nadugo i nasiroko objasnjavam i podupirala te dok si razmisljala da li da ides ili da ostanes.Ne bi mi mrsko ni neke stvari da se raspitam i javim ti.Da li su ti pomogle ne znam, ali sam izdvojila svoje vrijeme za tebe.Kasnije si pocela bjesomucno da me prozivas po forumu i pokusavas me ismijati.Ni sad ne mozes da se mene ne dotaknes.Na obraz ti![]()
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
jesam se ja tebi obratio???
kojim slučajem do ovog momenta
odjebaus...
"ignorance is bliss"
A koji si ti kurac da o mom obrazu pises. Nit me interesujes, nit te spominjem, nit te citiram, nit ista. Znaci za mene ti ne postojis, ne znam sta hoces visemad_max_ba wrote: 12 Jul 2019, 15:20jesam se ja tebi obratio???
kojim slučajem do ovog momenta
odjebaus...
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
pa nit sam tebe spomenuo a o tvom obrazu nema potrebe pisati, to ti sama radiš...Merlin246 wrote: 12 Jul 2019, 15:22
A koji si ti k.... da o mom obrazu pises. Nit me interesujes, nit te spominjem, nit te citiram, nit ista. Znaci za mene ti ne postojis, ne znam sta hoces vise![]()
"ignorance is bliss"
Da. Ja sam najpokvarenija osoba na forumu,to smo davno apsolviralimad_max_ba wrote: 12 Jul 2019, 15:31pa nit sam tebe spomenuo a o tvom obrazu nema potrebe pisati, to ti sama radiš...Merlin246 wrote: 12 Jul 2019, 15:22
A koji si ti k.... da o mom obrazu pises. Nit me interesujes, nit te spominjem, nit te citiram, nit ista. Znaci za mene ti ne postojis, ne znam sta hoces vise![]()