Iščeš nešto od mene?Julia-Klara wrote:jah...
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9703 times
- Been thanked: 11439 times
- Status: Offline
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14460 times
- Been thanked: 10004 times
Re: Samo da kažem.......
jok ja, hvalaKrokodil Behko wrote:Iščeš nešto od mene?Julia-Klara wrote:jah...
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Ma nisam ni sumnjala, grano, ali znas da Behko voli misliti drugacije nego sto jesteniska grana wrote:Ma ne, nego rekoh da usput čestitam i tebi za + 2000 postova, pusti ovog krokodoliskog šejtana
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
Pa jarane, problem demonstrirajuce ljevice na najbolji moguci nacin rijesen.Mic-Sokoli wrote:Danas se u gradu gdje zivim Odrzavaju velike demonstracije.
Nacistima je dozvoljeno da obiljeze dan njemacke buducnosti,ocekuje se oko 1500 nacista od kojih je kako kazu preko 500 spremno da upotrijebe silu.
Grad im je zabranio da protestiraju u jednom dijelu grada gdje zive preko 80% ljevicara,usmjerili su ih gdje je mozda pola pola.
Ljevica grada i okoline se okuplja vec,dalje su pozvani svi gradjani da svojim prisustvom ukazu nacistima da brane multikulturu.
Preko 200 organizacija je pozvalo svoje clanove da se odupru nacistima,izmedju njih mnogo slavnih i zasluznih gradjana.
Muslimani izlaze na strani ljevice,islamska organizacija schura,savez turskih dzamija i organizacija ditib itd.....
Ja cu polako kavu ispit,pardon kafu pa cu potrazit svoj palestinski shal,naci se sa par prijatelja i idjem da vidjam sta gdje kako.
Ocekuje se haos citav dan,u toku noci su zapaljena 11 policijskih auta i dva privatna.
Policija izlazi sa preko 5 hiljada policajaca da razdvoji demonstrante,stigla im je i pomoc od drugih saveznih drzava.
Vjeruju da ce preko hiljadu ljevicarskih extremista pokusati napasti nacisticki pokret.
Na celu ljevice nalazi se momcina Littmann-en, stim sto se suprotno desnicarima krecete put vas vodi nezaobilazno
u centar Reeperbahn-a.
Tamo cete i zaglaviti, tamo je najrahatnija raja Sant Pauli-a ako ne i cijele Shwabske...da bude sa srecom i budi sa tankim gumicama naoruzan..
"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
....da sam juce imao udes sa biciklom. jest me cova pokupio autom - halal mu vjera
ali sam imao super srecu. nikakvih ozbiljnijih povreda i posljedica nisam imao - hvala Allahu dragom
sad moram paciklo na popravak oCerati
ali sam imao super srecu. nikakvih ozbiljnijih povreda i posljedica nisam imao - hvala Allahu dragom
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7886 times
- Been thanked: 18643 times
- Status: Online
Auuuuuuuuupaparaci wrote:....da sam juce imao udes sa biciklom. jest me cova pokupio autom - halal mu vjera![]()
ali sam imao super srecu. nikakvih ozbiljnijih povreda i posljedica nisam imao - hvala Allahu dragom![]()
Pa što ne paziš moj sine
IM_ex wrote:65 Users active over the last 24 hours:
adacta, alma75, Angelino croft, BlackHawk, blento59, bubica, burek67, butterfly, Callaclassicgirl, crni_vilenjak, DINO100, Dust, figo_63, gejsha, Gringo, Hana84, harlekin, Harmony, Heidi, igla, IM_ex, Jaca, Johny, Jugger, Julia-Klara, kembo, Koki, Konsultant, Krokodil Behko, Lanci, legoh_da_radim, lisko, lola, Luna., madam Bovary, mailed, Maja, Major, Mic-Sokoli, MORENA, Moskva, mrki62, nezaboravna, paparaci, poker, POSAVLJAK, reha69, retardinjo, Rum, sann, Sanzy, senko, Sheval, silence, Tatanka, tetovirane_ruke, Tigris, tonko., tutnplock, urban_out, visper, Voljena, vučica, zagor, živi
ko u dobra vremena (:
neka mi ne zamjere neki koje nisam pomenula; ne prepoznajem ih
Imaš ovdje dva uljeza, a zaboravila si boldirati iglu i lisku.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 40877 times
- Been thanked: 27385 times
:nabas
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
Maja wrote:
adacta, alma75, Angelino croft, BlackHawk, blento59, bubica, burek67, butterfly, Callaclassicgirl, crni_vilenjak, DINO100, Dust, figo_63, gejsha, Gringo, Hana84, harlekin, Harmony, Heidi, igla, IM_ex, Jaca, Johny, Jugger, Julia-Klara, kembo, Koki, Konsultant, Krokodil Behko, Lanci, legoh_da_radim, lisko, lola, Luna., madam Bovary, mailed, Maja, Major, Mic-Sokoli, MORENA, Moskva, mrki62, nezaboravna, paparaci, poker, POSAVLJAK, reha69, retardinjo, Rum, sann, Sanzy, senko, Sheval, silence, Tatanka, tetovirane_ruke, Tigris, tonko., tutnplock, urban_out, visper, Voljena, vučica, zagor, živi
ko u dobra vremena (:
Imaš ovdje dva uljeza, a zaboravila si boldirati iglu i lisku.
Ocoravih u odgonetanju
E sad necu ni kako ja hocu
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Iskušenja pokažu koliko stvarno vrijedimo, pokažu ljude vrijednije od zlata i pokažu ljude jeftinije od blata.
Subota, sunce, a ja odoh da radimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
Sta fali; da te utjesim, radila sam proslu nedeljubutterfly wrote:Subota, sunce, a ja odoh da radimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
odoh prat prozore

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Mashala mashalaTigris wrote:sutra carobnom bratu istice ban![]()
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7886 times
- Been thanked: 18643 times
i rumIM_ex wrote:Maja wrote:
ko u dobra vremena (:
Imaš ovdje dva uljeza, a zaboravila si boldirati iglu i lisku.![]()
Ocoravih u odgonetanjuJohny i sann?
E de molim te reci šta si mislila ko je Rum, pošto se ovako fino čeljade dvaput ne rađa
Mislila sam da je ondasnji Toutnov kolega, a gle, nije ... pf ...Maja wrote:
E de molim te reci šta si mislila ko je Rum, pošto se ovako fino čeljade dvaput ne rađa
a za sann sam mislila da je VenediK