Čestitam i ja..Maja wrote:13 000 postova

Samo da kažem, u zraku se osjeti, da je nedjelja.
Sve je umrtvilo a inače je prelijep dan.
Moderator: VIP
Čestitam i ja..Maja wrote:13 000 postova
Ja sam počela da volim nedjelju (do 7 sati naveče) upravo zbog ljenčarenja i mrtvila.Krokodil Behko wrote:Čestitam i ja..Maja wrote:13 000 postova
Samo da kažem, u zraku se osjeti, da je nedjelja.
Sve je umrtvilo a inače je prelijep dan.
MORENA wrote:zamisljam ga onako kako se naslonio ledjima na balkon, dole farmerice, gore nista, neuredna kosa,,,neobrijan,,kozna narukvica oko ruke,,,naravno dlakave ruke, ne previse...
kaze: ako ti smrdi zatvori vrata,,,ali ne bezobrazno, vec direktno i namigne na kraju arogantno
aaaaa,,,nezaboravna, srecnice....
MORENA wrote:zamisljam ga onako kako se naslonio ledjima na balkon, dole farmerice, gore nista, neuredna kosa,,,neobrijan,,kozna narukvica oko ruke,,,naravno dlakave ruke, ne previse...
kaze: ako ti smrdi zatvori vrata,,,ali ne bezobrazno, vec direktno i namigne na kraju arogantno
Krokodil Behko wrote:MORENA wrote:zamisljam ga onako kako se naslonio ledjima na balkon, dole farmerice, gore nista, neuredna kosa,,,neobrijan,,kozna narukvica oko ruke,,,naravno dlakave ruke, ne previse...
Ето МОРЕНА мислим да ја испуњавам све критерије осим то за кожну наруквицу. Нећеш ме ваљда оставити да мастурбирам са џоинтом у устима?
MORENA wrote:sta je to sa rastvorenim prozoreim?
jesam to nesto pogresila, pa ja tako ne kazem
MORENA wrote:Krokodil Behko wrote:MORENA wrote:zamisljam ga onako kako se naslonio ledjima na balkon, dole farmerice, gore nista, neuredna kosa,,,neobrijan,,kozna narukvica oko ruke,,,naravno dlakave ruke, ne previse...
Ето МОРЕНА мислим да ја испуњавам све критерије осим то за кожну наруквицу. Нећеш ме ваљда оставити да мастурбирам са џоинтом у устима?
a vidi ti njega Cirilo i Meto-ti-je
E pa sad zavisi jel Alihodza ili HodzaAli,ja bih ipak rekao da egzistira,a otkud znam,znam jer to nije tajna.Sa ekstremnom ljevicom si tu negdje, u sustini u njemackoj ne egsistira ekstremna ljevica na politickom polju.
Ne bih se bas slozio.Ekstremni ljevicari su prisutni ali se pojavljuju u javnos u iznimnim slucajevima, upravo ovakvim kao sto je bio
slucaj udruziti se i praviti hurnebes protiv desnicara nacista...desnih radikala.
Mozda si malo poljsku svrstao tj pobrkao sa njemackom,osamdesetih godina je bio vrh djelovanja RAF u BRD,a prije toga se ljevica podijelila na ove sto hoce silom i na ove sto bi parlamentarnim putem da ostvare planove i programe za koje su smatrali da su potrebni njemackoj drzavi i drustvu.U davna vremena ekstremni ljevicari su bili takoreci u sindikalnim organizacijama parkirani, kada je dolazilo do strajkova,
a u 80-im godinama bilo ih je na pretek (strajkova) tada su oni stupali na pozornicu i bili su vodje strajkaca.
Neugodni su ali tih godina imali su ogroman uspjeh u ostvarivanju radnickih prava.
Za palestinski shal bih dodao jos sledece:
sahl je simbol za "unterdrückung"....ugnjetavanje ili tlacenje, tako ga pak ljevicari vide ili svrstavaju.
Heidi wrote:e jesam nemirnog duha, ni pola stranice ne mogu da procitam...pa i horoskop sam izostavila
![]()