rethna wrote: 20 Jul 2019, 19:16Odi na temu da se pohvalim
Ja bogami nisam vidio, eto, neku kojoj ne staji. Sta cemo sad sa ovom kolizijom![]()
ukratko ...nista. popusit ces tu koliziju....

Moderator: VIP
rethna wrote: 20 Jul 2019, 19:16Odi na temu da se pohvalim
Ja bogami nisam vidio, eto, neku kojoj ne staji. Sta cemo sad sa ovom kolizijom![]()
Jos nije svjestan da je uletio u minsko polje
Auuuu to je super, al tesko za odrzavati. Crno necu.Tox wrote: 20 Jul 2019, 16:16
Sivo balayage
Sta god, ne idi u crno - tamno smedje.
Ja isla nekidan frizeru da vidim mogu li me ovde izvuci iz crne u tu boju, nema sanse za tri godine kaze![]()
Jel' se tako na zenskim izlascima i kafama ohrabrujete?
Suhe cinjenice
A dje dokazi i utvrdjenost
Eh, odlicna prilika da opet iskoristim prigodan video kao odgovor
Jos je to dobro, kad pocnes vikat lol na nesto smjesno onda se trebas prepastSheval wrote: 21 Jul 2019, 15:25 I bas nesto razmisljam...ja samo sa cukom komuniciram na našem jeziku.
Bojim se da ne dodjem u onu fazu...ono...kako se kaze na nasem:)
Ali stvarno...norveski i engleski samo...ne pricam naski nikako...tek na mob.
Uhvatih se tako juce...nesto sam se bio zamislio...cuko mi pojede tocak od djecijih kolica...i uhvatih se kako sam samo izustio...fak!
Nije dobro:)
Nu djavla:)ElTriconi wrote: 21 Jul 2019, 15:31Jos je to dobro, kad pocnes vikat lol na nesto smjesno onda se trebas prepastSheval wrote: 21 Jul 2019, 15:25 I bas nesto razmisljam...ja samo sa cukom komuniciram na našem jeziku.
Bojim se da ne dodjem u onu fazu...ono...kako se kaze na nasem:)
Ali stvarno...norveski i engleski samo...ne pricam naski nikako...tek na mob.
Uhvatih se tako juce...nesto sam se bio zamislio...cuko mi pojede tocak od djecijih kolica...i uhvatih se kako sam samo izustio...fak!
Nije dobro:)![]()
Jel kakav kolac?
Jasta je, ja pravila
Ja bi se odrekla cukeDivlja_u_srcu wrote: 20 Jul 2019, 18:34 Ja se jednom ofarbala u tamnosmeđe, cuko lajo na mene danima i režao i morala se vratiti u plavo![]()
fakat.