Steta ti mi se bas svidjas.
(S)parimo forumaše
Moderator: Krokodil Behko
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10069 times
- Been thanked: 17064 times
- Status: Offline
Re: (S)parimo forumaše
Je l' se inace tako ophodis prema onima koje ti se svidjaju
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Uglavnom ih rastjeram, ide li mi dobro?
Upeklo ...
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- spacebound
- Urednik foruma

Nisam ni dotjerana da me otjeras, samo mi se cini kao cudan pristup
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Nisam dosao radi ganjanja zena pa se tako i ponasam. Staromodan mi je pristup, pridjem na ulici, u radnji, bilo gdje pridjem i pricam, drustvene mreze su varljive, svako postavlja namontiranu sliku sebe, tekst koriguje prije nego ga objavi, velika je sansa da naidjes na varalicu, lazljivicu, a ja sam daleko i rijetko se vracam tako da ne mogu dovoljno upoznati neku osobu za bilo sta drugo osim srknut kahvu i razmijeniti koju ugodnu rijec.spacebound wrote: 23 Jul 2019, 09:17Nisam ni dotjerana da me otjeras, samo mi se cini kao cudan pristupPo svom ti, mozda se bas to nekoj svidi, ko ce ga znat
![]()
Nista vise.
Upeklo ...
- spacebound
- Urednik foruma

Salimo seCoconuts wrote: 23 Jul 2019, 09:28Nisam dosao radi ganjanja zena pa se tako i ponasam. Staromodan mi je pristup, pridjem na ulici, u radnji, bilo gdje pridjem i pricam, drustvene mreze su varljive, svako postavlja namontiranu sliku sebe, tekst koriguje prije nego ga objavi, velika je sansa da naidjes na varalicu, lazljivicu, a ja sam daleko i rijetko se vracam tako da ne mogu dovoljno upoznati neku osobu za bilo sta drugo osim srknut kahvu i razmijeniti koju ugodnu rijec.spacebound wrote: 23 Jul 2019, 09:17
Nisam ni dotjerana da me otjeras, samo mi se cini kao cudan pristupPo svom ti, mozda se bas to nekoj svidi, ko ce ga znat
![]()
Nista vise.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8220 times
- Been thanked: 19343 times
Bolan Coco smiri se, sta si se prepo.Coconuts wrote: 23 Jul 2019, 09:28Nisam dosao radi ganjanja zena pa se tako i ponasam. Staromodan mi je pristup, pridjem na ulici, u radnji, bilo gdje pridjem i pricam, drustvene mreze su varljive, svako postavlja namontiranu sliku sebe, tekst koriguje prije nego ga objavi, velika je sansa da naidjes na varalicu, lazljivicu, a ja sam daleko i rijetko se vracam tako da ne mogu dovoljno upoznati neku osobu za bilo sta drugo osim srknut kahvu i razmijeniti koju ugodnu rijec.spacebound wrote: 23 Jul 2019, 09:17
Nisam ni dotjerana da me otjeras, samo mi se cini kao cudan pristupPo svom ti, mozda se bas to nekoj svidi, ko ce ga znat
![]()
Nista vise.
Tema je za zezanciju. Non stop se "sparivamo", zezamo se za forumske ljubavi itd a nikad i ne predjemo u privatni kontakt. Sto je na forumu to je to.
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
Predstavil se ti brate na onoj temi?
Pa ako je tako moze neka veza ali nista zaoprave.Maja wrote: 23 Jul 2019, 09:50
Bolan Coco smiri se, sta si se prepo.
Tema je za zezanciju. Non stop se "sparivamo", zezamo se za forumske ljubavi itd a nikad i ne predjemo u privatni kontakt. Sto je na forumu to je to.
Upeklo ...