Steta ti mi se bas svidjas.

Moderator: Krokodil Behko
Je l' se inace tako ophodis prema onima koje ti se svidjaju
Uglavnom ih rastjeram, ide li mi dobro?
Nisam ni dotjerana da me otjeras, samo mi se cini kao cudan pristup
Nisam dosao radi ganjanja zena pa se tako i ponasam. Staromodan mi je pristup, pridjem na ulici, u radnji, bilo gdje pridjem i pricam, drustvene mreze su varljive, svako postavlja namontiranu sliku sebe, tekst koriguje prije nego ga objavi, velika je sansa da naidjes na varalicu, lazljivicu, a ja sam daleko i rijetko se vracam tako da ne mogu dovoljno upoznati neku osobu za bilo sta drugo osim srknut kahvu i razmijeniti koju ugodnu rijec.spacebound wrote: 23 Jul 2019, 09:17Nisam ni dotjerana da me otjeras, samo mi se cini kao cudan pristupPo svom ti, mozda se bas to nekoj svidi, ko ce ga znat
![]()
Salimo seCoconuts wrote: 23 Jul 2019, 09:28Nisam dosao radi ganjanja zena pa se tako i ponasam. Staromodan mi je pristup, pridjem na ulici, u radnji, bilo gdje pridjem i pricam, drustvene mreze su varljive, svako postavlja namontiranu sliku sebe, tekst koriguje prije nego ga objavi, velika je sansa da naidjes na varalicu, lazljivicu, a ja sam daleko i rijetko se vracam tako da ne mogu dovoljno upoznati neku osobu za bilo sta drugo osim srknut kahvu i razmijeniti koju ugodnu rijec.spacebound wrote: 23 Jul 2019, 09:17
Nisam ni dotjerana da me otjeras, samo mi se cini kao cudan pristupPo svom ti, mozda se bas to nekoj svidi, ko ce ga znat
![]()
Nista vise.
Bolan Coco smiri se, sta si se prepo.Coconuts wrote: 23 Jul 2019, 09:28Nisam dosao radi ganjanja zena pa se tako i ponasam. Staromodan mi je pristup, pridjem na ulici, u radnji, bilo gdje pridjem i pricam, drustvene mreze su varljive, svako postavlja namontiranu sliku sebe, tekst koriguje prije nego ga objavi, velika je sansa da naidjes na varalicu, lazljivicu, a ja sam daleko i rijetko se vracam tako da ne mogu dovoljno upoznati neku osobu za bilo sta drugo osim srknut kahvu i razmijeniti koju ugodnu rijec.spacebound wrote: 23 Jul 2019, 09:17
Nisam ni dotjerana da me otjeras, samo mi se cini kao cudan pristupPo svom ti, mozda se bas to nekoj svidi, ko ce ga znat
![]()
Nista vise.
Predstavil se ti brate na onoj temi?
Pa ako je tako moze neka veza ali nista zaoprave.Maja wrote: 23 Jul 2019, 09:50
Bolan Coco smiri se, sta si se prepo.
Tema je za zezanciju. Non stop se "sparivamo", zezamo se za forumske ljubavi itd a nikad i ne predjemo u privatni kontakt. Sto je na forumu to je to.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests